Alıcı A4 Tech Mouse

Konu günceldir. Maksimum 70 liraya mouse satan varsa yoruma bekliyorum.

Bloody A6 var elimde Gameesktra'dan aldım kutu içeriği garanti hepsi duruyor garantisi var Mayısın 10 unda aldım.
Fiyatı 60 Türk Lirasıdır Hocam.

@A4tech A6 elime tam oturmuyor. O yüzden almayı düşünmüyorum.
@Emre Uncu Steelseries ürünleri bana çok sade geliyor. Biraz küçük gibi hiç kullanmadığım için pek bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Günceldir.

Usta bütçeyi 100 TL yapın mouse pad ile birlikte Bloody A9 satıyorum. Mouse pad Steel Series QCK Medium.

70 TL. Söylediğim gibi bu klavye mouse set. Size faturanın fotokopsini verebilirim sadece bir de mouse u. Kutu ve asıl fatura bende kalır.

Hocam parmak ucundan bilek çizgisine 20 cm. Ne için sormuştunuz. X7 mouse kullanmıştım uzun ve ince olduğu için elime tam oturuyor. Şimdi Everest SGM-X7 kullanıyorum çok geniş olmasından dolayı yukarı ve aşağı çok zor oynatıyorum. O yüzden V3, A9, X7 benzeri modelleri almayı planlıyorum.

Benim elim 17 Cm bende dediğiniz yerden ölçtüm ve şuan elime çok iyi oturuyor tabiki bu alışma süreci 1 haftayı aşkın sürdü.
Dediğiniz mouse lerin ölçülerine baktım A6 'nın ölçülerinde hissedilmeyecek kadar milim oynamalar var uzunlukta genişlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…