A4 tech nasıl bir markadır?

A4 Tech iyi bir markadır. Ancak, gaming mouse alacaksanız önerim kablosuz mouse bakmamanız yönünde olacaktır.

A4 Tech'den yana şüpheniz olmasın. İyi markadır. Fakat gaming mouse'larda kablolu tercih etmenizi öneririm.

A4 Tech iyi bir markadır. Ancak, gaming mouse alacaksanız önerim kablosuz mouse bakmamanız yönünde olacaktır.
Hmm öncelikle teşekkürler. Peki kablolu mouselere alışmak ne kadar sürer ve kablosuz mouseler daha uzun ömürlü değil midir?

A4 Tech'den yana şüpheniz olmasın. İyi markadır. Fakat gaming mouse'larda kablolu tercih etmenizi öneririm.
Kablolu mouse ve kablosuz mouse arasında bir fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm öncelikle teşekkürler. peki kablolu mouselere alışmak ne kadar sürer ve kablosuz mouseler daha uzun ömürlü değilmidir?
Kablosuz mouseler Pil ile çalışır, bazı modellerde Şarj ilede çalışabilir fakat kablosuza pil dayanmaz, kendimden biliyorum.

Kablosuz oyun için kötü bir seçim. Eğer oyun için alcaksan kesinlikle kablolu almalısın.

A4Tech kaliteli bir markadır. Ancak bu GM yerine Logitech G300 satın alabilirsiniz.

Ben a4 tech klavye kullandım hatta arkadaşlıma hediye ettiğimde oldu kesinlikle öneririm ama arkadaşlarında dediği gibi kablolu almanız tavsiyemdir.

Doğru bir seçim yapmışsınız. Şimdiden güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…