moosmoos Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar merhaba ben bir gaming mouse almak istiyorum şöyle bir mouse gördüm ve hoşuma gitti www.vatanbilgisayar.com: A4 Tech Bloody R8 Kablosuz Şarj Edilebilir Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar ama kafamı kurcalayan şey A4 tech nasıl bir markadır? Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba ben bir gaming mouse almak istiyorum şöyle bir mouse gördüm ve hoşuma gitti www.vatanbilgisayar.com: A4 Tech Bloody R8 Kablosuz Şarj Edilebilir Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar ama kafamı kurcalayan şey A4 tech nasıl bir markadır? Yorumlarınızı bekliyorum
U Ugur Yagmur Kilopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #2 A4 Tech iyi bir markadır. Ancak, gaming mouse alacaksanız önerim kablosuz mouse bakmamanız yönünde olacaktır.
A4 Tech iyi bir markadır. Ancak, gaming mouse alacaksanız önerim kablosuz mouse bakmamanız yönünde olacaktır.
furkan karaal Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 116 Yer Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2015 #3 A4 Tech'den yana şüpheniz olmasın. İyi markadır. Fakat gaming mouse'larda kablolu tercih etmenizi öneririm.
A4 Tech'den yana şüpheniz olmasın. İyi markadır. Fakat gaming mouse'larda kablolu tercih etmenizi öneririm.
moosmoos Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #4 Ugur Yagmur dedi: A4 Tech iyi bir markadır. Ancak, gaming mouse alacaksanız önerim kablosuz mouse bakmamanız yönünde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hmm öncelikle teşekkürler. Peki kablolu mouselere alışmak ne kadar sürer ve kablosuz mouseler daha uzun ömürlü değil midir? furkan karaal dedi: A4 Tech'den yana şüpheniz olmasın. İyi markadır. Fakat gaming mouse'larda kablolu tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Kablolu mouse ve kablosuz mouse arasında bir fark var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2015
Ugur Yagmur dedi: A4 Tech iyi bir markadır. Ancak, gaming mouse alacaksanız önerim kablosuz mouse bakmamanız yönünde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hmm öncelikle teşekkürler. Peki kablolu mouselere alışmak ne kadar sürer ve kablosuz mouseler daha uzun ömürlü değil midir? furkan karaal dedi: A4 Tech'den yana şüpheniz olmasın. İyi markadır. Fakat gaming mouse'larda kablolu tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Kablolu mouse ve kablosuz mouse arasında bir fark var mıdır?
A Au5 Ziyaretçi 25 Ocak 2015 #5 moosmoos dedi: hmm öncelikle teşekkürler. peki kablolu mouselere alışmak ne kadar sürer ve kablosuz mouseler daha uzun ömürlü değilmidir? Genişletmek için tıkla... Kablosuz mouseler Pil ile çalışır, bazı modellerde Şarj ilede çalışabilir fakat kablosuza pil dayanmaz, kendimden biliyorum.
moosmoos dedi: hmm öncelikle teşekkürler. peki kablolu mouselere alışmak ne kadar sürer ve kablosuz mouseler daha uzun ömürlü değilmidir? Genişletmek için tıkla... Kablosuz mouseler Pil ile çalışır, bazı modellerde Şarj ilede çalışabilir fakat kablosuza pil dayanmaz, kendimden biliyorum.
ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #6 Kablosuz oyun için kötü bir seçim. Eğer oyun için alcaksan kesinlikle kablolu almalısın.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 25 Ocak 2015 #7 A4Tech kaliteli bir markadır. Ancak bu GM yerine Logitech G300 satın alabilirsiniz.
moosmoos Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #8 Sağolun arkadaşlar sizinde önerilerinizden yola çıkarak böyle bir mouse almaya karar verdim. www.vatanbilgisayar.com: LOGITECH G302 MOBA GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2015
Sağolun arkadaşlar sizinde önerilerinizden yola çıkarak böyle bir mouse almaya karar verdim. www.vatanbilgisayar.com: LOGITECH G302 MOBA GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar
eyesofgod Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 107 Yer Fatih Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2015 #9 Ben a4 tech klavye kullandım hatta arkadaşlıma hediye ettiğimde oldu kesinlikle öneririm ama arkadaşlarında dediği gibi kablolu almanız tavsiyemdir.
Ben a4 tech klavye kullandım hatta arkadaşlıma hediye ettiğimde oldu kesinlikle öneririm ama arkadaşlarında dediği gibi kablolu almanız tavsiyemdir.