A4 Tech Q81 alınır mı?

Bahadır34

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda Logitech G300s kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. Bu farenin fiyatı uygun geldi fakat hiç inceleme videosunu bulamadım. Sizce alınır mı? A4 Tech farelerinde yazılım paralı gibi konuşmalar duydum. Max. 120 TL bütçem var alternatif olarak başka hangi fare alınabilir? İnceleme videosu bulan atarsa sevinirim çünkü ışık efektlerini ve renklerini merak ediyorum, RGB galiba. Kablosu hassas ve o kırmızı yerleri atıyormuş bu farede. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsanız alınır, yazılımı bir şekilde yüklersiniz alternatif olarak birşey söyleyemeyeceğim çünkü bu fare iyidir, A4 Tech'in Bloody serisi Gamer Mouse daha doğrusu. İnceleme videosu da bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair Harpoon önerebilirim bu bütçeye. Logitech G102 ne kadar iyi olsada arkadaşın bütçesini çok aşıyor ama alma imkanı varsa onu alması daha doğru.

Corsair Harpoon önerebilirim bu bütçeye. Logitech G102 ne kadar iyi olsada arkadaşın bütçesini çok aşıyor ama alma imkanı varsa onu alması daha doğru.
Şimdi şuan kullandığım G300s` i satmam gerekiyor fakat nasıl satacağımı bilmiyorum. Bisiklet sattım iki defa fakat bu mouse adam kontrol etmek isteyecek bende evime almak istemiyorum tanımadığım kişiyi. Satsam bu temizlikte anca 6 aylık olur fakat benimki garantisi biteli 1 ay oldu ve bir defa bile yere düşmedi. Kozmetik olarak sadece G yazısı biraz silindi.
Bloody A9081 Oyuncu Mouse + Mouse Pad (Bloody A90 M.Core Fiyatı kullanışlı geldi gözüme max. 150 TL başka mouse önerisi alabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı