Magura Megapat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 260 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? A4 TECH X7 G800V Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Merhaba arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? A4 TECH X7 G800V Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 14 Temmuz 2014 #2 Açıkçası boşluk tuşu konusunda tereddüt ettiğim için bu modeli tercih etmemiştim. Görünüşü de insanı tatmin etmiyor. Çok az bütçe eklemesiyle Logitech 103 almanızı öneriyorum. Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Lütfen diğer sorunuz için ayrı konu açınız.
Açıkçası boşluk tuşu konusunda tereddüt ettiğim için bu modeli tercih etmemiştim. Görünüşü de insanı tatmin etmiyor. Çok az bütçe eklemesiyle Logitech 103 almanızı öneriyorum. Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Lütfen diğer sorunuz için ayrı konu açınız.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 14 Temmuz 2014 #3 Ben G800V kullanıcısıyım. Bu klavyenin rezilliği konusunda elimden geldiği kadar almamaları için uyarıyorum. Klavyenin malzemesi aşırı kalitesiz. Tuşları aşırı sesli ve deprem olur gibi sallanıyor. W, A, S, D soldu gitti garibim.
Ben G800V kullanıcısıyım. Bu klavyenin rezilliği konusunda elimden geldiği kadar almamaları için uyarıyorum. Klavyenin malzemesi aşırı kalitesiz. Tuşları aşırı sesli ve deprem olur gibi sallanıyor. W, A, S, D soldu gitti garibim.
JayLockSB Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #4 Oldukça kötü bir klavyedir. Üzerine biraz daha ekleyip bunu alman çok daha iyi olur Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Oldukça kötü bir klavyedir. Üzerine biraz daha ekleyip bunu alman çok daha iyi olur Logitech G103 Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2014 #5 Bence Logitech klavyelere tur bindirir eski klavyemdi.