50 cok degıl mi ? ben 5ms yapıyorum geneldeTıklamalar arası gecikme ekle.
Sağ Click → 50–100 ms bekleme → sol Click → 50–100 ms bekleme.
Çok hızlı olursa oyun algılamıyor, çok yavaş olursa nişan kaybı olabilir.
Manuel delay kullan.
X7 uygulamasında “default” otomatik gecikme yerine manuel gecikme ayarla.
Yönetici olarak çalıştır.
Oyunu ve X7 uygulamasını yönetici olarak aç; bazı oyunlar normal izinle makroyu kısıtlar.
DPI ve hassasiyeti standart tut.
Çok yüksek DPI bazen makronun tıklama sırasını bozuyor.
Makroyu test et ve ince ayar yap.
3–5 deneme ile gecikmeleri küçük adımlarla artır veya azalt; oyun algıladığında makro stabil çalışacak.
Özet: Gecikmeleri düzgün ayarlayıp, yönetici modunda çalıştırırsan makro sorunsuz awm döndürüp ateş eder.
delay dediğin x7 makro ekranındaki zaman sekmesi mi oluyor ? onu mu 50 yapmam lazım ?Mouse makrosunda tıklama gecikmesini çok kısa (5 ms gibi) ayarlarsan:
Oyun bu kadar hızlı tıklamaları algılayamayabilir, çünkü oyun motoru saniyede belli sayıda giriş kontrol eder.
Sonuç: Sağ Click veya sol Click atlanabilir, sadece silah hareket eder ama ateş etmez.
Şuan bu şekilde zaman kısmını 12 ayarladım“Evet X7'de makro ekranındaki ‘delay' yani zaman kısmı tam olarak tıklamalar arasındaki bekleme süresi.
Şu an 5 ms ayarlıysa, oyun bunu çoğu zaman algılamıyor; o yüzden sadece silah dönüyor, ateş etmiyor.
Çözüm: Bu Delay'i 30–50 ms civarına ayarlamak. Böylece oyun her tıklamayı doğru algılar ve awm makron stabil şekilde hem döner hem ateş eder.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.