Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Haziran 2020 #11 Nasıl bi' hızla çarptıysa .
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 25 Haziran 2020 #12 Tony Stark dedi: Bilginiz karşısında titriyorum jira ağabey. Genişletmek için tıkla... Jira bu işin Pro'su adam global.
Tony Stark dedi: Bilginiz karşısında titriyorum jira ağabey. Genişletmek için tıkla... Jira bu işin Pro'su adam global.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #13 MR. White dedi: Jira bu işin Pro'su adam global. Genişletmek için tıkla... Kuşkusuz Technopat'ta en çok uçaktan anlayan kişi zaten tartışmasız @Jira.
MR. White dedi: Jira bu işin Pro'su adam global. Genişletmek için tıkla... Kuşkusuz Technopat'ta en çok uçaktan anlayan kişi zaten tartışmasız @Jira.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2020 #14 Koskoca jetlerin kalkamadığı toprak pistlerden kalkabilen uçak bir kuşun azizliğine uğramış.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #15 Narkoz Aka Stanley dedi: Kuşkusuz Technopat'ta en çok uçaktan anlayan kişi zaten tartışmasız @Jira. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Tereyağı dedi: Koskoca jetlerin kalkamadığı toprak pistlerden kalkabilen uçak bir kuşun azizliğine uğramış. Genişletmek için tıkla... Bu durumda her uçak babayı görürdü komik tabiriyle.
Narkoz Aka Stanley dedi: Kuşkusuz Technopat'ta en çok uçaktan anlayan kişi zaten tartışmasız @Jira. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Tereyağı dedi: Koskoca jetlerin kalkamadığı toprak pistlerden kalkabilen uçak bir kuşun azizliğine uğramış. Genişletmek için tıkla... Bu durumda her uçak babayı görürdü komik tabiriyle.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 25 Haziran 2020 #16 Jira dedi: Estağfurullah. Bu durumda her uçak babayı görürdü komik tabiriyle. . Genişletmek için tıkla... Jira hocam attığım etiket işlemiyor mu? Bir bakar mısınız?
Jira dedi: Estağfurullah. Bu durumda her uçak babayı görürdü komik tabiriyle. . Genişletmek için tıkla... Jira hocam attığım etiket işlemiyor mu? Bir bakar mısınız?
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 25 Haziran 2020 #17 MR. White dedi: Jira bu işin Pro'su adam global. Genişletmek için tıkla... Tıpkı olması gerektiği gibi.
MR. White dedi: Jira bu işin Pro'su adam global. Genişletmek için tıkla... Tıpkı olması gerektiği gibi.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #18 Yusuf Karakaş dedi: Jira hocam attığım etiket işlemiyor mu? Bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmedi dostum, konuyu paylaşabilirsin.
Yusuf Karakaş dedi: Jira hocam attığım etiket işlemiyor mu? Bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bildirim gelmedi dostum, konuyu paylaşabilirsin.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 25 Haziran 2020 #19 Technopat Sosyal havacılık bölümündeki masum saf üyeler. Uçaklar ile ilgili haşmetli bilgiler veren jira. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat Sosyal havacılık bölümündeki masum saf üyeler. Uçaklar ile ilgili haşmetli bilgiler veren jira. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 25 Haziran 2020 #20 Jira dedi: Bildirim gelmedi dostum, konuyu paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sohbet edelim Herkes nerede bakalım? www.technopat.net . Ya hocam şu bizim dünki konu.
Jira dedi: Bildirim gelmedi dostum, konuyu paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sohbet edelim Herkes nerede bakalım? www.technopat.net . Ya hocam şu bizim dünki konu.