A4Tech Bloody B120 Su Geçirmez mi ?

HyperX59

Hectopat
Daha fazla  
Beyler klavyeyi alalı 1 ay kadar oluyor klavyenin içi biraz kirlendi PC başında yemek yediğim için :) Su geçirmez özelliği yazıyor ama emin olamadım bu klavyeyi yıkamak istiyorum. Sizce herhangi bir sorun olur mu bozulma vs gibi bir durumla karşılaşır mıyım yardımcı olursanız cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler klavyeyi alalı 1 ay kadar oluyor klavyenin içi biraz kirlendi PC başında yemek yediğim için :) Su geçirmez özelliği yazıyor ama emin olamadım bu klavyeyi yıkamak istiyorum. Sizce herhangi bir sorun olur mu bozulma vs gibi bir durumla karşılaşır mıyım yardımcı olursanız cok sevinirim.
Çok fazla suya girerse geçirir. Üstüne biraz su dökülse bişey olmaz. Klavye temizliği için bilen birinden yardım alın.

Aynı Klavyeyi 1 senedir bende kullanıyorum ilk 6 ay her hangi bir sorunlar karşılaşmadım ama 6 ay'dan sonra 2-3 günde bir hesap makinesi direk chorome çıkıyor ve en sonundada pc kapatıyor bunları yaparken ben kesinlikle hiç bir tuşa basmıyorum (sadece elimi klavyenin üzerinde gezdiriyorum) bütün işletim sistemlerini denedim xp hariç hepsindede aynı sorun karşılaştım bu tür sorunlar sende yaşadınmı cevabın benim için çok önemli Teşekkür Ederim.

Bilgisayar kapanması sorunu bende yaşadım bir tuşa basmadım ancak pc kapanmıştı suan bir sorun yaşamıyorum ama alalı 2-3 ay oluyor benim

Kardeşim emin ol bir kaç ay sonra sende benimle aynı sorunu yaşayacaksın,çünkü bu serilerde yazılım hatası mevcut.Bir türlü multimedya bu hatasını kabul etmiyor.Teşekkür Ederim cevap yazdığın için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı