A4Tech Bloody Makro Sonrası Çalışmama Sorunu

Bloody Canavarı

Hectopat
Daha fazla  
A4Tech Bloody v9c" mouse aldim. Bugune kadar iyi calisti fakat mouse programını updateleyene kadar... Bu bloody lerin kendine has bir mouse "Macro" programı var ve bende bunu güncelleştirmedigim icin merak ettim ve guncellestirdim. Guncellestirme bittikten sonra program acıldı ve galiba driverini yeniden kuruyordu mousenın %85'te takıldı bende kapatıp acarsam belki duzelir dedim ve yaptim sonra mousenin butun isikları gitti ve kullanılmaz hale geldi. Ne hareket edebiliyor nede tıklaya biliyorum. Takıp cıkardıgımda bile bir ses cikmiyor artık ve driverini yuklemiyor. Taktıgımda "Aygıtlar ve Yazıcıların" icinde bile gorunmuyor artık. Lütfen arkadaslar yardım edın bu sorunu nasıl çözebilirim. Baska mouseler takmayı denedim pcye calistilar sadece bloody v7 calismiyor suan ve artık programındada "Lütfen bir Bloody ürünü takın diyor" bloodyi taksamda. Şimdiden teşekkurler :,).

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı