A4Tech Bloody V2 nasıldır?

1186mrt1186

Hectopat
Daha fazla  
A4Tech Bloody v2 mause aldım. Sizce iyi mi yaptım yoksa 60 ile 70 lira arasında alabileceğim daha iyi bi mause var mıydı?
Kendi açımdan mouse'u beğendim. Rafta gördüm inceleme olarak açık bi örneğide yoktu görsel olarak beğendim aldım eve geldim açınca iyi ki almışım dedim ama içime bi kurt düştü. Bazı arkadaşlarım keşke almasaydın dedi. Bende belirttiğim fiyat aralığında daha iyisi var mı onu öğrenmek istedim.
Açıkcası mouse güzel daha önce hiç pahalı mouse kullanmadım. İlk deneyimim ama şunu anladım şimdiye kadar hep boş mouselerle hayat geçirmişim. Saatlerdir CS:GO ve LOL oynadım, mousenin yüzeyi çok değişik. İnsanın elini terletmiyor. Yumuşak bi hissiyatı var. Eski mousem olsa elim terleyince sürekli üstüme siliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel mouse. Arkadaş8mda kullandım. Bende g300s var pişmanım, keşke bloody b2100 set alsaydım diye (v2 mose ve 2100 klavye set içeriği).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…