A4Tech Fstyler F1010 klavye mouse set almayın

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu klavye mouse setini kullanıyorum, kablusuz ve uygun fiyatlı diye aldım ancak verdiği zarar fiyatını katlamıştır. Kasanın 1 metre yanında bile tuşlar algılamıyor, Caps Lock açıkken küçük yazıyor birkaç kere açıp kapamak gerekiyor düzelmesi için, hızlı yazı yazarken mutlaka bir sürü harf eksik basılmış oluyor iyi algılamadığından, tuşlar çok sesli ve çok kalitesiz, farenin da tıklama sesi çok fazla. Denemediğim şey kalmadı ama düzelmedi ve bu modeli kullanan birkaç kişiyle konuştuğumda da aynı sorunlar vardı. Özetle kablosuz klavye alma niyetiniz varsa A4Tech markasından uzak durun özellikle bu modelden. Not: Fkg10 olarak da geçiyor model adı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun yaşadığınıza yaşadım oysaki A4Tech ürünleri fiyat performans denilebilirdi. Hemen hemen aynı fiyatlara bunu almak daha iyi olur o halde. Bu varken ben de o modeli almazdım.

Kablosuz değil bu hocam.

Babamın ofisinden çıkma A4Tech klavye mouse kullandım yıllarca. 10 yıllık falandır ve halen daha çalışıyor😀. Teknoloji şans işi.

Kablosuz değil bu hocam.
Bu bütçede kablosuz olarak pek alternatif yok attığınız bütçede. En iyisi bir iki modelle birlikte bu sayılır.

Babamın ofisinden çıkma A4Tech klavye mouse kullandım yıllarca. 10 yıllık falandır ve halen daha çalışıyor😀. Teknoloji şans işi.
Evet teknoloji şans işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı