A4Tech km-720 alınır mı?

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Oyun oynamak için almayacağım. Sadece telefonlarla içli dışlı biriyim. Yazılım atma falan filan.
Yani anlayacağınız sadece birkaç program kullanacağım ofis işi.

15 yıllık Adidas ayakkabılarım durur taş gibi sapasağlam, bundan 2-3 sene önce aldığım tüm marka ayakkabılar o kadar çabuk parçalandı ki aklın durur. Hepsi bildiğin ya yırtılıyor ya yapışkanlı yerler kopuyor. Bunlar orijinal mağazalarından alınma ürün. Cidden arkadaş çok doğru söylüyor bildiğin acayip kalitesizlik başladı. Gezer marka terlik aldım 4 tane leşim var hepsi paramparça oldu. Güya bunlar hep marka. İşte Logitech G213 aldım tuş basmamaya başladı. G432 kulaklık aldım o kadar çok kullanmadım bile derileri soyulmaya başladı. Kendi kendine sürtme yok bir şey yok.

Gerçekten kalitesizlik aşırı arttı ülkede satılan mallarda. Artık marka ayakkabı almıyorum. Adidas mış Nike mış dayanmıyor.
Benim söylediğim şeyden kaynaklanıyor kral. Kaliteli olan ürünler kaliteli yerlere giderken size kötüsü kalıyor. Avrupa'da içtiğin kolayla burada içtiğin kolanın arasında dağlar kadar fark var. Diğer şeylere girmiyorum bile 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı