A4Tech Mouse'um birden bozuldu

ILeGenD

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık geçen yazdan beri kullandığım A4tech mousem birden çalışmaz hale geldi.
Gece oyun oynadıktan sonra kapattım şimdi bilgisayarı açtığımda ise ne mouse'un şeffaf butonunun üstündeki yeşil ışık yanıyor ne de herhangi bir tepkimeye karşılık veriyor.
Allah'tan laptopun kendi touchpad'i çalışıyor da en azından gezinebiliyorum, bu işlemi düzeltebilir miyim yoksa RİP' mi ?

USB girişlerinde sorun yok.
:'( Huzur içinde yatsın.

Hocam çok değişik bir şeyler oluyor hiç bir şey anlamasam da mal gibi bakıyorum 5 dakikadır ekrana az önce mouse'u kablosundan çıkarıp port girişine flashbellek taktım onun gelmesini bekledim ama gelmedi bilgisayarıma girdiğimde hiçbir USB kablosunda bağlı olan flashbellek ve taşınabilir diskim görünmüyordu ne oluyor diyerek pcyi kapatıp açtım bu sefer ne touchpad çalışyor du ne de hiçbiri ama mouseyi tekrar taktığımda dpi tuşunun ışığı yandı ama mouse harekete geçmedi.
Hiç bir tekrar kapatma açma yolu bulamadığımdan kapatma tuşuna basılı tutarak kapatım açtım.
Portlara hiçbir şey yerleştirmedim laptop kendisine gelince ilk mouseyi sonrada taşınabilir diski taktım bu sefer algıladı sorun çözüldü ama ne oldu hiç bir şeyi anlamadım neden USB portları böyle yaptı ? Yada laptop ? Aygıt yöneticisinden portlarda bir sıkıntı var mı diye baktım hiçbir sorun yoktu ama şu son 20 dakikalık zamanımı ilk defa yaşıyorum cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…