A4tech Vtrack F4

Web sitesi üzerinden güncel sürümü varsa kontrol edip indirir misiniz?

Ben 3, 4 yıl önce kullandım. A4 Bloody kullanmıştım macro üzerinde herhangi bir sorun yaşamadım. Macro hazırlarken yanlış kodluyor olabilir misiniz?

Youtube üzerinden rehber videolarını dikkatli izlemenizi tavsiye ederim.

Macro yapmıyorum yanlarındaki tuşlara komut veriyorum mesela medya player aç,oynat durdur gibi komut veriyorum ok basınca indirme başarısız diyor mouse geri vermeyi düşünüyorum basit bir işlem yapıyoruz hata alıyorum çözümüde yok en son sürümü zaten driver.

Tamamen silip tekrar tüklemelisin ayrıca mousenin hafızasını boşalt öyle dene.Macro yaparken line=0 hatası veriyordu.verilen hatayı ise G800v klavyesinden macromu yapıyorum sonra libraryden alıp mouseninkine atıyorum.bu yazılımın güncellenmesi lazım ama umursamıyorlar pek.bu arada bende F6 ve G800V kullanıyorum.

Mouse hafızasını nasıl bolşatabilirim? Mouse'de bir sorun varsa bugün değiştirebilirim? Donanımsal bir sorun mu var peki?

Mouse hafızasını nasıl bolşatabilirim? Mouse'de bir sorun varsa bugün değiştirebilirim? Donanımsal bir sorun mu var peki?
şimdi dikkatimi çekti F4 7 tuşlu Fakat sen 11 tuşlu olan F6 nın driverını yüklemişin. Onu düzeltirsen olucağından eminim çünkü sen 7 tuşlu bir fareye 10 tuşlu görev atıyorsun ve tabiki olmuyor. 55

O resim temsili 5 tuşlu programını indirdim ya harbi ayar oldum nasıl çözebilirim?

- - - Güncellendi - - -

Evet beyler sorunumu çözmüş bulunmaktayım tamamen deneme yanılma ile şans eseri çözdüm yinde teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…