A4Tech x7 Fareler Nasıldır?

x7 mouse 1 ve mouse 2 tuşlarına makro atamana izin vermiyor. Yani makro atamalarını sadece makro tuşlarına yapabiliyorsun. Benim önerim G300s olacaktır Mouse pad ile birlikte alabiliyorsun ve çok iyi bir mouse ayrıca mouse 1 ve 2 tuşlarına makro atayabiliyorsun, tek sorunu mouse 2 tuşu zaman içinde bozuluyor ama bir lehim ile tamiri çok çok kolay. Toplam 5 adet g300s eskiten biri olarak söylüyorum bunu :D

Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve hala ilk gün aldığım gibi çalışıyor. Makro yazılımı da çoğu markadan iyi ve işimi görüyor. Fakat eğer makro yazılımı çok iyi olan bir mouse istiyorsan; Bloody modellerine bakabilirsin. Yazılım konusunda çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bana göre tek sıkıntısı makro bölümünde 4 katman var ve ilk 2 tanesini ücretsiz kullanabiliyoruz fakat diğer 2'sini kullanmak için indirimli fiyatı ile $9.90 gibi bir ücret ödemek gerekiyor. Onun dışında pek bir kötü yanı yok benim için, en azından kullanmadığım için bir şey diyemem.

Knight'ta arkadaşta varda A4Tech sağlam minnor atıyor ama hangi model çözemedim. G300S'in kolay bozulduğunu yazıyor herkes. Bulaşmak istemiyorum öyle ürünlere.
Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve hala ilk gün aldığım gibi çalışıyor. Makro yazılımı da çoğu markadan iyi ve işimi görüyor. Fakat eğer makro yazılımı çok iyi olan bir mouse istiyorsan; Bloody modellerine bakabilirsin. Yazılım konusunda çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bana göre tek sıkıntısı makro bölümünde 4 katman var ve ilk 2 tanesini ücretsiz kullanabiliyoruz fakat diğer 2'sini kullanmak için indirimli fiyatı ile $9.90 gibi bir ücret ödemek gerekiyor. Onun dışında pek bir kötü yanı yok benim için, en azından kullanmadığım için bir şey diyemem.
Katmandan kastınız nedir? A4 Tech XL-750BH Bu ürünü almak üzereyim. 2 Adet makro tuşu var bunları istediğim gibi kullanabilecek miyim?

Son düzenleme:
Bloody V7MA alabilirsin.Makro için de işine yarayacaktır.Genel kullanımda da muazzamdır.6 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Ne tuşlarından herhangi birinde bir sorun var ; ne yazılımında , ne makrosunda.
Ben aldığım zaman Türkiye'de 105-110 TL'idi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı