A4Tech X7 Hız Sorunu

ProduceRWT

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Producer
Arkadaşlar bu sorunu başlıkta nasıl yazacağımı bilemediğim için böyle bir başlık yazdım kusura bakmayın. Benim sorunum şu mouse yavaş yavaş dönerken birden hızlanıyor buna anlam veremiyorum. Mouse Pad temizledim ancak yeni bir tane mi alsam yoksa mouse mi gitti anlamadım? Oscar Edition'dan kontrol edeyim mi DPI ayarlarını?

Son düzenleyen: Moderatör:
X7 modelinin üstündeki mouse DPI switch düğmesine elin çarpıyor olabilir. DPI ayarlarını kontrol ettiken sonra mouse un aşağısındaki sensörün etrafına bir bak toz,saç vs. için. Mouse'u farklı zeminlerde denemeye çalış. Benim oyunlar için genel tavsiyem denetim masasından mouse ayarlarını default yapman, oyun içindeki ayarlarda da mouse acceleration varsa devre dışı bırakman. Mouse ayarlarına ek hızlandırma modülleri ve ayarları girince bu bazen sorunlara yol açabiliyor, ayrıca biraz ek bilgi olsa da bu tarz ayarlar senin kas hafızanı etkiler, mouse'una uyguladığın bir hareket sürekli aynı olursa bir süre sonra ekranında gördüğün her köşeyi ezberleyeceksin.

Yeni oluştu 10 TL mouse böyle sorun yok Mouse alıştım düğmeye elim değmesi imkansız zaten anlarım FPS oyunları oynuyorum.

Arkadaşlar sorunum devam ediyor mouse kullanamıyorum yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Bilen yok mu?

Oyun içinde fare ayarlarından "Mouse Acceleration" özelliğini kapatmalısınız. Ve ya "Raw Input" özelliğini aktif etmelisiniz.

Garantiye yolla. XL- 750BH kullanıyorum DPI düğmesi bozuk olabilir yada devamlı basılı kalmış olabilir. DPI her değiştiğinde monitörün sağ alt köşesinde dpı oranı yazıyor değil mi?

Oyun içinde fare ayarlarından "Mouse Acceleration" özelliğini kapatmalısınız. Ve ya "Raw Input" özelliğini aktif etmelisiniz.
O ayarları bulamadım oyunların ismini vermemi istermisin?

Garantiye yolla. XL- 750BH kullanıyorum DPI düğmesi bozuk olabilir yada devamlı basılı kalmış olabilir. DPI her değiştiğinde monitörün sağ alt köşesinde dpı oranı yazıyor değil mi?
Yazıyor şöyle düşün 800 DPI kullanıyorum oyun içinde sensitivity %70 olarak düşün bu harekette ediyor sağ sola dönerken bi bakmışsın hızlanıyor veya yavaşlıyor buda çok kötü bir şey anlatmak istediğim bu aslında sağ sola dönerken hızlanıyor ancak FPS değerinde değişiklik olmuyor

Oyunların isimlerini verirsen daha rahat yardımcı olabilirim.

Wolfteam'i bilmiyorum fakat oyunun mouse ayarlarının içinde bir "Raw Input" özelliği olması gerekli. Bu ayar gaming mouseların oyun profillerinin çalışmalarına olanak sağlıyor ve mouse acceleration problemini de ortadan kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…