thecetin Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 285 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2014 #1 Fareyi alalı iki ay oldu. Ama fareyi pc'ye takınca oyunlarda takılma ve birden dönme 3-5 tur atıyor, yukarı aşağı dönüyor kendi kendine oluyordu. Eski faremi taktığımda her hangi bir sorun olmuyor. Rahat oynuyorum. Sizce neden kasıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
Fareyi alalı iki ay oldu. Ama fareyi pc'ye takınca oyunlarda takılma ve birden dönme 3-5 tur atıyor, yukarı aşağı dönüyor kendi kendine oluyordu. Eski faremi taktığımda her hangi bir sorun olmuyor. Rahat oynuyorum. Sizce neden kasıyor?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #2 Oscar Edition adlı bir programı olması gerek. Onu indirin ve çözünürlük vb. ayarları yapın.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 7 Temmuz 2015 #3 Aynı sorun bende de var yardımcı olun lütfen Oscar Edition ile yapmadığım ayar kalmadı yardım edin. @Recep Baltaş
Aynı sorun bende de var yardımcı olun lütfen Oscar Edition ile yapmadığım ayar kalmadı yardım edin. @Recep Baltaş