sackcode Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, A4Tech X7 750bh mouseye sahibim. Bu fareyi başka bilgisayara bile takınca yan tuşlarına atadığım şeyler çalışıyor, bu fareyi nasıl sıfırlayabilirim ilk gün ki haline nasıl getirebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar, A4Tech X7 750bh mouseye sahibim. Bu fareyi başka bilgisayara bile takınca yan tuşlarına atadığım şeyler çalışıyor, bu fareyi nasıl sıfırlayabilirim ilk gün ki haline nasıl getirebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 28 Ocak 2021 #2 Logitech klavyemde kendi için yedekleme var. Yazılımdan kontrol edebiliyorum. Eğer cihazın yazılım var ise oraya bakınız.
Logitech klavyemde kendi için yedekleme var. Yazılımdan kontrol edebiliyorum. Eğer cihazın yazılım var ise oraya bakınız.
Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 Makro ayarlarında profiller vardır oradan sıfırlayabilirsin.
sackcode Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #4 Captain J.Sparrow dedi: Logitech klavyemde kendi için yedekleme var. Yazılımdan kontrol edebiliyorum. Eğer cihazın yazılım var ise oraya bakınız. Genişletmek için tıkla... Oscar diye bir yazılımı var ama belleği sıfılama diye bişey gözükmüyor. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Regista dedi: Makro ayarlarında profiller vardır oradan sıfırlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Evet profil kısmından gördüm Yeni Profil açınca sıfırlanıyormuş cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Captain J.Sparrow dedi: Logitech klavyemde kendi için yedekleme var. Yazılımdan kontrol edebiliyorum. Eğer cihazın yazılım var ise oraya bakınız. Genişletmek için tıkla... Oscar diye bir yazılımı var ama belleği sıfılama diye bişey gözükmüyor. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Regista dedi: Makro ayarlarında profiller vardır oradan sıfırlayabilirsin Genişletmek için tıkla... Evet profil kısmından gördüm Yeni Profil açınca sıfırlanıyormuş cevaplarınız için çok teşekkür ederim.