A4Tech X7 mouse ile Rust'a nasıl girilir?

İşletim sistemi
Windows 10

alonedavar

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar oyunda macro kullanmıyorum. Elimde eskiden kalma A4Tech X7 model: XL-750bk var ben bunun ile nasıl Rust'a girerim?

Bu nasıl bir soru hocam, elinizdeki fare değil mi zaten ? Makro olsun ya da olmasın bu bir fare. Yani evet.
Düzeltme: Sanırım soruyu anlama ve anlatma konusunda problem yaşamışız, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
A4Tech mouselar yasaklı diye biliyorum.
Dostum elini farenin üstüne koy ve imleci Rust'un üzerine getirip sol tıkla veee oyundasın
Emin misin? Rust makro kullanımını engellemek için a4tech ve alt markası bloody mouseları yasakladı.

Arkadaşlar tamam bir kişi espri yaptı güldük cidden oyundan atıyor girince yardımcı olur musunuz lütfen.

Arkadaşlar tamam bir kişi espri yaptı güldük cidden oyundan atıyor girince yardımcı olur musunuz lütfen.
Rust makro kullanımını engellemek için a4tech ve alt markası bloody mouseları yasakladı.
Mouse yazılımını kapatarak girmeyi dener misin? Eğer makro kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa.

Rust makro kullanımını engellemek için A4Tech ve alt markası Bloody mouseları yasakladı.
Mouse yazılımını kapatarak girmeyi dener misin? Eğer makro kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa.

Mouse un driverını indirdim hocam makro tuşlarını işleviz hale getirdim bassamda herhangi bir şey yapmıyor yani başka ne yapmam lazım acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…