A4Tech X7 XL-750bh mouse driver hatası saçma bir şekilde driver hatası almaya başladım macro programı fareyi görmüyor ne olduysa artık bilmiyorum. Her yolu denedim olmadı çözümünü bilen var mı? Paylaştığım görselde ki hatayı alıyorum. Şimdiden yardım için teşekkürler.
Denedim kabloda bir sıkıntı yok mouse çalışıyor sadece programda böyle bir hata veriyor forumlarda dolaştım hepsinde söylenilen şeyleri yaptım ama olmadı mouse şu an takılı çalışıyor ama program fareyi görmüyor.
Hocam onu da denedim birkaç sefer kaldırdım geri yükledim komple fareyi her şeyi sildim en baştan denedim ama bir türlü görmüyor şu an kullanıyorum çalışıyor ama bir türlü program görmüyor.
Sorunu çözdüm çok zor oldu benim için hatta uğraştırıcı şimdi format attım oyunları geri indirmekle uğraşacağım 1 hafta oyun indirmekle uğraşırım artık destekleriniz için teşekkür ederim hocam.
Sorunu çözdüm çok zor oldu benim için hatta uğraştırıcı şimdi format attım oyunları geri indirmekle uğraşacağım 1 hafta oyun indirmekle uğraşırım artık destekleriniz için teşekkür ederim hocam.