6 612677 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 385 Çözümler 4 13 Şubat 2025 #1 Merhaba bu farede makro ayarlamak istiyorum ama ayarlama yaparken klavyemden bastığım tuşları algılamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba bu farede makro ayarlamak istiyorum ama ayarlama yaparken klavyemden bastığım tuşları algılamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Onurakmese Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 612677 dedi: Merhaba bu farede makro ayarlamak istiyorum ama ayarlama yaparken klavyemden bastığım tuşları algılamıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarladıktan sonra download basın.
612677 dedi: Merhaba bu farede makro ayarlamak istiyorum ama ayarlama yaparken klavyemden bastığım tuşları algılamıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarladıktan sonra download basın.
6 612677 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 385 Çözümler 4 22 Şubat 2025 #3 Onurakmese dedi: Ayarladıktan sonra download basın. Genişletmek için tıkla... Cihazın son yayınlanan yazılımında sorun var, kendi klavyemizden basılan tuşları algılamıyordu. Eski sürümlere geçince düzeliyordu. Ayrıca birkaç sorun daha fark ettim cihazda ve geri iade ettim.
Onurakmese dedi: Ayarladıktan sonra download basın. Genişletmek için tıkla... Cihazın son yayınlanan yazılımında sorun var, kendi klavyemizden basılan tuşları algılamıyordu. Eski sürümlere geçince düzeliyordu. Ayrıca birkaç sorun daha fark ettim cihazda ve geri iade ettim.