astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 A5 2016'ya sahibim. FRP nasıl kırabilirim? Bu siteden şu videodaki işlemleri yaptım. Ama hesap ekleme kısmında "Google" ibaresi görünmüyor ve ben de oturum açamıyorum nasıl çözebilirim?
A5 2016'ya sahibim. FRP nasıl kırabilirim? Bu siteden şu videodaki işlemleri yaptım. Ama hesap ekleme kısmında "Google" ibaresi görünmüyor ve ben de oturum açamıyorum nasıl çözebilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 SamFw_FRP_Tool_v3.0.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu dosyayı indirip FRP bypass etmeyi deneyin.
SamFw_FRP_Tool_v3.0.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu dosyayı indirip FRP bypass etmeyi deneyin.
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Umut Nas dedi: SamFw_FRP_Tool_v3.0.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu dosyayı indirip FRP bypass etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konularda bilgili misiniz? Yarın deneyeceğim.
Umut Nas dedi: SamFw_FRP_Tool_v3.0.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu dosyayı indirip FRP bypass etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konularda bilgili misiniz? Yarın deneyeceğim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 astra99 dedi: Hocam bu konularda bilgili misiniz? Yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Android kısmında ile bilgiliyim ben.
astra99 dedi: Hocam bu konularda bilgili misiniz? Yarın deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Android kısmında ile bilgiliyim ben.
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #5 Umut Nas dedi: SamFw_FRP_Tool_v3.0.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu dosyayı indirip FRP bypass etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ADB iznini dokunmatik çalışmadığı için veremiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı?
Umut Nas dedi: SamFw_FRP_Tool_v3.0.zip | by Samfw Global for -All-General-Generic- Homepage and Guide This software belongs to SamFw and is free to use. Please do not pay someone said that sells this tool androidfilehost.com Bu dosyayı indirip FRP bypass etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ADB iznini dokunmatik çalışmadığı için veremiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 astra99 dedi: Hocam ADB iznini dokunmatik çalışmadığı için veremiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sanırım hocam. OTG kablo ile fareden telefonu kontrol edebilirsiniz.
astra99 dedi: Hocam ADB iznini dokunmatik çalışmadığı için veremiyorum. Yapabileceğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sanırım hocam. OTG kablo ile fareden telefonu kontrol edebilirsiniz.
astra99 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 280 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #7 Umut Nas dedi: Yok sanırım hocam. OTG kablo ile fareden telefonu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O şekilde yaptığımda uyarı kutusu gidiyor.
Umut Nas dedi: Yok sanırım hocam. OTG kablo ile fareden telefonu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O şekilde yaptığımda uyarı kutusu gidiyor.
E Erytxs Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #8 Umut Nas dedi: Yok sanırım hocam. OTG kablo ile fareden telefonu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka sağ olasın hallettim. Telefonumu kırdım tel alana kadar arkadaştan ödünç almıştım açılmıyordu hallettim sayende
Umut Nas dedi: Yok sanırım hocam. OTG kablo ile fareden telefonu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka sağ olasın hallettim. Telefonumu kırdım tel alana kadar arkadaştan ödünç almıştım açılmıyordu hallettim sayende