A5 2016 mı J7 2016 mu ?

Metin Babahan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bu iki telefondan birini alacağım başka telefon tavsiye etmeyin.
Hangisi daha iyidir ? Benim için önemli olan : kamerası iyi olsun. Asphalt 8 gibi oyunları kaldırsın, ve şık olsun.

Yorumlarınız çok önemli. Yarın telefonu alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selamlar,
Öncelikle J7 2015 kullanıcısıyım. Asphalt gibi oyunları rahat oynayabiliyorum ki zaten bahsettiğin her iki telefonda rahat oynatır şüphen olmasın. Tasarım olarak A5 2016 daha şık duruyor fakat bana göre iyi olmayan tarafı arka kapağının çıkmaması. J7 2016'da çıkabiliyor. Ama genel görüntü olarak A5 2016 daha şık diyebilirim. J7'nin ekranı daha büyük (5.5 inch) buda Asphalt gibi oyunlarda daha iyi deneyim edinmeni sağlayabilir. Kamera konusunda iki telefonda iyi fakat A5 2016 ön kamera ve OIS konusunda bi tık daha önde. Seçim senin çıkarılabilir batarya, daha büyük ekran dersen J7, şık görünüm ve kamera dersen A5'i tercih edebilirsin. Bu arada iki telefonunda siyah rengi çok iyi alıcaksan siyah rengine bakmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı