A5 2017 vs Zenfone 3 vs Xperia X vs X Compact

Olur öyle şeyler gecenin bu saatinde. Dediğiniz gibi İOS deneyimi yaşamak istiyorum ve İphone SE de birkaç sene daha güncelleme alacak. Bu da telefonu daha uzun kullanırım demek oluyor. Ekran boyutu konusunda büyük ekrandan geçen çoğu kişi alışıldığını söylüyor. Benim şuan kullandığım telefon da zaten 4.7 inç yani çok da büyük değil. Benim alışmam daha kolay olabilir. Gönül İphone 6s isterdi ama maalesef. Yardımınız için teşekkürler.

İphone SE de EIS yok mu ?

SE modelinin güncelleme desteği daha 2-3 yıl sürer, Apple güncelleme konusunda en iyi markadır, 5S modeline bile IOS 11 verdi. Hayrını gör şimdiden, hangisini alacaksan şimdiden hayırlı olsun.

6S ve SE modelinde EIS var. EIS ile OIS birebir aynı performansı vermez, biri yazılım ile titreme ve sallantıyı engellemeye çalışır diğeri ise kamera üzerine yerleşen bir donanım parçası ile bu işlevleri getirmeye çalışır.

Bir işe yarayacağını sanmıyorum. Ama bu konuda sanırım en iyisi Sony. Sanki OIS varmış gibi bir EIS var. İphone SE önceliğim olacak. Ön kamerasından memnun kalırım umarım. En azından gündüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…