Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 24 Eylül 2019 #1 Şu an piyasada ROM yok sanırım, ne zaman çıkar kaliteli ROM'lar? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2019
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2019 #2 Buradan custom ROM, kernel, recovery v.s bulabilirsiniz; Samsung Galaxy A50 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A50's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Kurarken dikkat edin. Artı 0 Eksi
Buradan custom ROM, kernel, recovery v.s bulabilirsiniz; Samsung Galaxy A50 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A50's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Kurarken dikkat edin.
KS KS Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 24 Eylül 2019 #3 Firehorse MK II dedi: Buradan custom ROM, kernel, recovery v.s bulabilirsiniz; Samsung Galaxy A50 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A50's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Kurarken dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi kurmayacağım zaten. İleride telefon yavaşlatıldığında vs. kurarım diye sordum. Artı 0 Eksi
Firehorse MK II dedi: Buradan custom ROM, kernel, recovery v.s bulabilirsiniz; Samsung Galaxy A50 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A50's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Kurarken dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi kurmayacağım zaten. İleride telefon yavaşlatıldığında vs. kurarım diye sordum.
Despott Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2019 #4 Telefon 4 sene gecmeden yavaşlamaz. Artı 0 Eksi
KS KS Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 25 Eylül 2019 #5 Despott dedi: Telefon 4 sene gecmeden yavaşlamaz. Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden yavaşlamasından bahsetmiyorum, Samsung'un bilerek yavaşlatma olayı var ya onu kastettim. Artı 0 Eksi
Despott dedi: Telefon 4 sene gecmeden yavaşlamaz. Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden yavaşlamasından bahsetmiyorum, Samsung'un bilerek yavaşlatma olayı var ya onu kastettim.
Despott Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2019 #6 Ctvxn dedi: Kendiliğinden yavaşlamasından bahsetmiyorum, Samsung'un bilerek yavaşlatma olayı var ya onu kastettim. Genişletmek için tıkla... Samsung ve LG Apple'ın telefon yavaşlatma yöntemini uygulamıyor Samsung ve LG, yaptıkları açıklamalarda eski telefonlarının işlemcilerini pil ömürlerini korumak için yavaşlatmadıklarını belirttiler. www.teknoblog.com Artı 0 Eksi
Ctvxn dedi: Kendiliğinden yavaşlamasından bahsetmiyorum, Samsung'un bilerek yavaşlatma olayı var ya onu kastettim. Genişletmek için tıkla... Samsung ve LG Apple'ın telefon yavaşlatma yöntemini uygulamıyor Samsung ve LG, yaptıkları açıklamalarda eski telefonlarının işlemcilerini pil ömürlerini korumak için yavaşlatmadıklarını belirttiler. www.teknoblog.com