cgrikaya7 Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Samsung A50 telefonum var PUBG Mobile'de sesim gitmiyor karşıya, çözümünü bilen var mı acaba?
R R0nsTR Picopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #2 cgrikaya7 dedi: Samsung A50 telefonum var PUBG Mobile'de sesim gitmiyor karşıya, çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 1. İzin verdiniz mi? 2. Mikrofonunuz sağlam mı ? 3. Kulak vs takıyorsanız mikrofon sağlam mı ?
cgrikaya7 dedi: Samsung A50 telefonum var PUBG Mobile'de sesim gitmiyor karşıya, çözümünü bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 1. İzin verdiniz mi? 2. Mikrofonunuz sağlam mı ? 3. Kulak vs takıyorsanız mikrofon sağlam mı ?
cgrikaya7 Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 R0nsTR dedi: 1. izin verdiniz mi? 2. mikrofonunuz sağlam mı? 3. kulak vs takıyorsanız mikrofon sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Kanka telefon kulaklığı ve sağlam olması gerekir. Ayrıca ara ara kesinti yapıyor. Bir kelimem anlaşılıyorsa 2.si anlaşılmıyor. Beni tilt ediyor oyunda.
R0nsTR dedi: 1. izin verdiniz mi? 2. mikrofonunuz sağlam mı? 3. kulak vs takıyorsanız mikrofon sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Kanka telefon kulaklığı ve sağlam olması gerekir. Ayrıca ara ara kesinti yapıyor. Bir kelimem anlaşılıyorsa 2.si anlaşılmıyor. Beni tilt ediyor oyunda.
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Telefonun kendi mikrofonu ile dener misiniz?
cgrikaya7 Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 kanka onu kullanıyorum zaten telefonun kendi mikrofonunu kullanıyorum kulaklığımın mikrofonunu görmüyo bile user1 dedi: Telefonun kendi mikrofonu ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla...
kanka onu kullanıyorum zaten telefonun kendi mikrofonunu kullanıyorum kulaklığımın mikrofonunu görmüyo bile user1 dedi: Telefonun kendi mikrofonu ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla...
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #6 Hocam oyunun ayarlarından mikrofon seçeneğini 100e getirin kendi sesinizi kısmışsınızdır belki
cgrikaya7 Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 user1 dedi: Hocam oyunun ayarlarından mikrofon seçeneğini 100e getirin kendi sesinizi kısmışsınızdır belki Genişletmek için tıkla... onuda yaptım kanka düzelmiyo
user1 dedi: Hocam oyunun ayarlarından mikrofon seçeneğini 100e getirin kendi sesinizi kısmışsınızdır belki Genişletmek için tıkla... onuda yaptım kanka düzelmiyo
U user1 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #8 Karşı taraf sesinizi kısmış olabilir bir de onu deneyin yoksa ben daha fazla yardımcı olamam umarım düzelir iyi akşamlar
Karşı taraf sesinizi kısmış olabilir bir de onu deneyin yoksa ben daha fazla yardımcı olamam umarım düzelir iyi akşamlar
cgrikaya7 Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #9 sağolun yardımınız için teşekkürler user1 dedi: Karşı taraf sesinizi kısmış olabilir bir de onu deneyin yoksa ben daha fazla yardımcı olamam umarım düzelir iyi akşamlar Genişletmek için tıkla...
sağolun yardımınız için teşekkürler user1 dedi: Karşı taraf sesinizi kısmış olabilir bir de onu deneyin yoksa ben daha fazla yardımcı olamam umarım düzelir iyi akşamlar Genişletmek için tıkla...