A50 oyunda kasma sorunu

Makaleler
2
Arkadaşlar ablamın yeni aldığı cihaz Mobile Legends oyununda kasıyor, hiç akıcı değil sanki 900 TL'lik telefon performans gibi oynatıyor, kendi telefonum Honor 9 Lite, A50'den daha iyi oynatıyor, başka oyunda deneme yapmadım, zaten ikimizin de oynadığı tek oyun bu sizce bir sıkıntı mı, var?
Oyun dışında cihazda bir sıkıntı göremedim.

sorunu çözdüyseniz bizimlede paylaşįrsanız cok sevinirim

Mobile Legends ben de oynuyorum son güncelleme full ayarlardan orta ayarlara düştüm hem ping hem optimizasyon sorunu var.
Hocam kendi telefonum güncellemeden önce de aynıydı sonra da. Ping sorunu zaten var, babamın telefonu Huawei P Smart 2019 yağ gibi oynatıyor, yani işlemci olarak A50 gibi bir cihazın kasması bana mantıklı gelmiyor. Yada oyun A50'ye optimize edilmemiş.

Dediğim gibi bende Mi A1 var bende de kasıyor oyun.
PUBG orta ayarlar yağ gibi ML kasıyor.
Herhalde optimizasyonla alakalı hocam bir kaç cihaz daha denedim, Samsun s6 gibi eski bir cihazda bile çok güzel oynatıyor, A50 oyunda yüksek çerçeve modu kapalı geliyor, açınca daha da kasıyor yani performans olarak düşününce hepsinden iyi olması gerekirken, en geride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…