darbeeee Hectopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2019 #1 A50 cihazımla PUBG Mobile'yi en düşük ayarlarda bile oynarken deli gibi kasıyor. Düşmanla yakınlaşınca veya uçak geçerken özellikle bildigin donuyor telefon. Bir de telefon oyuna girdigim an aşırı derece ısınıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2019
A50 cihazımla PUBG Mobile'yi en düşük ayarlarda bile oynarken deli gibi kasıyor. Düşmanla yakınlaşınca veya uçak geçerken özellikle bildigin donuyor telefon. Bir de telefon oyuna girdigim an aşırı derece ısınıyor.
Canness35 Decapat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 80 8 Kasım 2019 #2 Pub gnin gfx toolu var onu indirin kasmaz
darbeeee Hectopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #3 Denedim Canness35 dedi: Pub gnin gfx toolu var onu indirin kasmaz Genişletmek için tıkla... Denedim çözünürlüğü ve tüm ayarları düşürdüm pikseller sayılacak hale geldi ama yine kasıyor.
Denedim Canness35 dedi: Pub gnin gfx toolu var onu indirin kasmaz Genişletmek için tıkla... Denedim çözünürlüğü ve tüm ayarları düşürdüm pikseller sayılacak hale geldi ama yine kasıyor.