def2easy06
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bu sorun benim S3 telefonumdada vardı ben bataryayı çıkadım ardından güzelce peçeteye sarıp buzlukta 15 dakika bekledim. Bende şu an şarj iyi gidiyor.A50 aldım bundan tam 3 ay önce. Bundan 1 hafta öncesine kadar aralıksız 13 14 saat bakınca şarjım biterken, şu an parlaklık en düşükte güç tasarrufu açıkken bile WhatsApp'a giriyorum, 2 dakika şarj tamamen doluyken yüzde 96'ya iniyor. Ne yapmam lazım?
Telefona şarjda bakmam ve bunlara dikkat ederim. Sizce neden olmuş olabilir?
Yardımlarınızı bekliyorum.
S10E telefonumda accubattery kullanıyorum. Memnunum şu an.
Batarya sağlığı ve şarj grafiği için öneririm sana da.
Bu dediğin uygulama neden ben de batarya sağlığını göstermiyor, neyi yanlış yapıyorum, ne yapmak gerekiyor sağlığı göstermesi için, kalibrasyon mu yapmam gerekiyor uygulamadan yoksa? Çünkü uygulamaya direkt girdiğimde sağlık kısmında bir şey yazmıyor, 1 hafta kullandım bir ara o zamanda hiç göstermemişti, kalibrasyon uygulama içinde yapmadım ama.S10e telefonumda AccuBattery kullanıyorum
Diğer türlü bataryası iyi gidiyor değil mi? Sadece şarjdan çıkarırken %96 değerine çabuk iniyor, sonra ise eski normal haline dönüyor doğru anlamış mıyım?güç tasarrufu açıkken bile WhatsApp'a giriyorum, 2 dakika şarj tamamen doluyken yüzde 96'ya iniyor.
Bu dediğin uygulama neden ben de batarya sağlığını göstermiyor, neyi yanlış yapıyorum, ne yapmak gerekiyor sağlığı göstermesi için, kalibrasyon mu yapmam gerekiyor uygulamadan yoksa? Çünkü uygulamaya direkt girdiğimde sağlık kısmında bir şey yazmıyor, 1 hafta kullandım bir ara o zamanda hiç göstermemişti, kalibrasyon uygulama içinde yapmadım ama.
Diğer türlü bataryası iyi gidiyor değil mi? Sadece şarjdan çıkarırken %96 değerine çabuk iniyor, sonra ise eski normal haline dönüyor doğru anlamış mıyım?
Aşırı kullanıyor olabilirsin bu dediğine göre.PC'de geçirdiğim vakti telefonda geçirdiğim anlamına geliyor sizce çok kullandığım için mi böyle oldu yoksa.
Şarj etmen gerekiyor. Şarj olurken de direkt mAh değerini ölçüyor.Bu dediğin uygulama neden ben de batarya sağlığını göstermiyor, neyi yanlış yapıyorum, ne yapmak gerekiyor sağlığı göstermesi için, kalibrasyon mu yapmam gerekiyor uygulamadan yoksa? Çünkü uygulamaya direkt girdiğimde sağlık kısmında bir şey yazmıyor, 1 hafta kullandım bir ara o zamanda hiç göstermemişti, kalibrasyon uygulama içinde yapmadım ama.
Diğer türlü bataryası iyi gidiyor değil mi? Sadece şarjdan çıkarırken %96 değerine çabuk iniyor, sonra ise eski normal haline dönüyor doğru anlamış mıyım?