İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 16 Şubat 2022 #11 ahmetcansglk dedi: Evet işte böyle bir yer gelmiyor boş dosya gibi tepki veriyor. Orijinale dönmeye çalışıyorum stock ROM'u nereden bulabilirim peki yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Telefonun yazılımı u kaç hocam? Download modda gözükmesi lazım, yanlış u sayılı dosya kurulmuyor ona göre link atayım.
ahmetcansglk dedi: Evet işte böyle bir yer gelmiyor boş dosya gibi tepki veriyor. Orijinale dönmeye çalışıyorum stock ROM'u nereden bulabilirim peki yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Telefonun yazılımı u kaç hocam? Download modda gözükmesi lazım, yanlış u sayılı dosya kurulmuyor ona göre link atayım.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 16 Şubat 2022 #12 ahmetcansglk dedi: Garantim yok zaten şu an orijinal ROM arıyorum geri döneceğim Genişletmek için tıkla... Sammobile de var hocam buradan orijinal romu indirebilirsin.
ahmetcansglk dedi: Garantim yok zaten şu an orijinal ROM arıyorum geri döneceğim Genişletmek için tıkla... Sammobile de var hocam buradan orijinal romu indirebilirsin.
ahmetcansglk Zeptopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #13 İlatem dedi: Telefonun yazılımı u kaç hocam? Download modda gözükmesi lazım, yanlış u sayılı dosya kurulmuyor ona göre link atayım. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor o? Downloading ekranındayım şu an. 479595 dedi: Sammobile de var hocam buradan orijinal ROM'u indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 300 KB sınırı var hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
İlatem dedi: Telefonun yazılımı u kaç hocam? Download modda gözükmesi lazım, yanlış u sayılı dosya kurulmuyor ona göre link atayım. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor o? Downloading ekranındayım şu an. 479595 dedi: Sammobile de var hocam buradan orijinal ROM'u indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 300 KB sınırı var hocam.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 16 Şubat 2022 #14 479595 dedi: ROM atınca knox sayacının atacağını cihazın orijinal sayılmayacağını bilerek atıyorsan , vazgeçersen de download moda alırsın odinle stock romu yüklersin. Genişletmek için tıkla... TWRP yüklemiş sayaç çoktan attı.
479595 dedi: ROM atınca knox sayacının atacağını cihazın orijinal sayılmayacağını bilerek atıyorsan , vazgeçersen de download moda alırsın odinle stock romu yüklersin. Genişletmek için tıkla... TWRP yüklemiş sayaç çoktan attı.
ahmetcansglk Zeptopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #15 Archley dedi: TWRP yüklemiş sayaç çoktan attı. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor sayaç? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 16 Şubat 2022 #16 ahmetcansglk dedi: Nerede yazıyor o donwloading ekranındayım şu an. 300KB sınırı var hocam. Genişletmek için tıkla... Kenardaki sayılarda yazması lazım hocam.
ahmetcansglk dedi: Nerede yazıyor o donwloading ekranındayım şu an. 300KB sınırı var hocam. Genişletmek için tıkla... Kenardaki sayılarda yazması lazım hocam.
ahmetcansglk Zeptopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #17 İlatem dedi: Kenardaki sayılarda yazması lazım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok fazla sayı var. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 16 Şubat 2022 #18 ahmetcansglk dedi: Ne işe yarıyor sayaç? Genişletmek için tıkla... Konu var okuyabilirsin. Keşke rom atmaya değer mi diye soraydın burada.
ahmetcansglk dedi: Ne işe yarıyor sayaç? Genişletmek için tıkla... Konu var okuyabilirsin. Keşke rom atmaya değer mi diye soraydın burada.
ahmetcansglk Zeptopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #19 479595 dedi: Konu var okuyabilirsin. Keşke ROM atmaya değer mi diye soraydın burada. Genişletmek için tıkla... Samsung members forumunda bir arkadaş paylaştı özellikleri değeceğini düşündüm. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
479595 dedi: Konu var okuyabilirsin. Keşke ROM atmaya değer mi diye soraydın burada. Genişletmek için tıkla... Samsung members forumunda bir arkadaş paylaştı özellikleri değeceğini düşündüm.
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 16 Şubat 2022 #20 ahmetcansglk dedi: Samsung members forumunda bir arkadaş paylaştı özellikleri değeceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Eski telefonlarda android 5 , 4 sürümlerde değiyordu da artık bana kalırsa değmez.
ahmetcansglk dedi: Samsung members forumunda bir arkadaş paylaştı özellikleri değeceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Eski telefonlarda android 5 , 4 sürümlerde değiyordu da artık bana kalırsa değmez.