A50 kullanıyorum memnunum oyunlarda orta yeri gelince yüksek ayarlarda akıyor.(PUBG Mobile orta ayarlarda 55-59 FPS alıyordu dead trigger 1 oynadım dün yüksek ayarda cihaz yağ gibi aktı). Lakin yıl olmuş 2020 A50 almak çok mantıklı değil zaten M31 ile işlemci, RAM ve grafik kartı olarak aynı. Almış iken kesinlikle M31 al kamerası, video kaydı, pili daha iyi
m31 daha güncel bir cihaz ve 6000 mah batarya gibi bir artısı var. Önceliğiniz bir telefonda ne ise ona göre tercih yapmalısınız. M31 lerde şebeke problemi çıkabiliyor bunu da dikkate alın.
Hocam ekran olarak A50 yüzde 1.5 daha büyük ekran/gövde oranına sahip ama bu gereksiz tabii. Ayrıca ikisi de super AMOLED ve piksel oranları da aynı 403 pxl. Yani M31 ekran olarak üstün değil A50 ile aynı yanlış anlaşılma olmasın alacaklar için.
@atanamayanlar Ekran yazmayacaktım batarya yazacaktım yanlışlıkla ekran yazmışım. Ekranları arasında gözle görülür bir fark yok zaten, iki modelde Amoled ekran kullanıyor. Kamera ve batarya olarak M31 daha iyi. M31 modelinin parlaklık değerini bulamadım.
Doğrudur hocam lakin zamanında bir teknoloji mağazasında aynı ppı değerine sahip iki teli karşılaştırmıştım aynı parlaklığa sahiplerdi. %80-90 bence ppı değerleri aynı ise o cihazın ayrı bir modu yok ise ( açık hava modu) gibi aynı parlakllıkta oluyorlar.
@atanamayanlar Doğru bir yaklaşım değil dediğim gibi. Mesela 9T modeli de 403 PPI ama parlaklık değeri 660 nit, A50 modelinin parlaklık değeri 550 nit. Bu yüzden PPI değeri ile parlaklık değeri arasında bir bağlantı yok.