A50'den S24'e geçmek mantıklı mı?

Alacağı güncelleme süresi sebebiyle benim için şu anlık 24 serisi daha ön planda.

O zaman alın geçin derim hocam isterseniz de S24+ alın büyük ekran fetişiniz var ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef, E9610-9611 gerçekten çok sorunlu bir işlemci; Ben A50, akrabam A51 kullanıyordu, ikimiz de sürekli sorun yaşıyorduk!
Ben düz dede gibi kullandığım için farkı tam olarak anlayamıyorum, son zamanlarda yaklaşık 3-4 aydır google'da donup bir anda programı kapatıyordu ama onuda eskidiğini düşünerek dert etmiyordum. Cihaz deli gibi ısınmaya başlayınca özelliklede kablosuz kulaklık ile gün içerisinde müzik dinlerken garip bir şekilde ısınması bir korkutunca değişmeye fikrine iyice bağlandım.

O zaman alın geçin derim hocam isterseniz de S24+ alın büyük ekran fetişiniz var ise.
Büyük ekran fetişim yok, aradaki fiyat farkı öğrenci olduğum için benim adıma fazlasıyla gereksiz kaçıyor. Tek kriterim uzun ömürlülük o kadar. Bu sebepten ötürü FE ile normali arasında kaldım, 4-5k bir öğrenci için duruma göre büyük miktarlar olabiliyor

@Fikop Samsung öğrenci indirimi ve cihaz değişim kampanyalarını kontrol edin.
Düz fiyat olarak şu an galiba düz modele 30 bin, Fe ise 25 ile galiba en uygun fiyatı hepsiburada veriyordu. Öğrenci indirimi için samsung'un kendisinden satın almak gerekiyor ama en son baktığımda orası daha pahalıydı, indirim ile birlikte daha ucuza denk geliyor mu ?

Hocam normalleri FE serisine göre çok çok daha iyi Ultra almadığınız sürece sadece çentikler farklı görünecektir onun dışında da dediğim gibi donanımsal olarak daha iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…