D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #1 Az önce PC'de dizi izlerken elim çarptı ve telefonuma su döküldü. Ne yapmam lazım? ( bütün işlevleri çalışıyor ) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Az önce PC'de dizi izlerken elim çarptı ve telefonuma su döküldü. Ne yapmam lazım? ( bütün işlevleri çalışıyor )
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Mart 2020 #2 A50 su geçirmez diye biliyorum.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 22 Mart 2020 #3 def2easy06 dedi: Az önce PC'de dizi izlerken elim çarptı ve telefonuma su döküldü. Ne yapmam lazım? ( Bütün işlevleri çalışıyor ) Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz kullanmaya devam et.
def2easy06 dedi: Az önce PC'de dizi izlerken elim çarptı ve telefonuma su döküldü. Ne yapmam lazım? ( Bütün işlevleri çalışıyor ) Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz kullanmaya devam et.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Mart 2020 #4 Öncelikle telefonu kurulayın, gözle görülür şu kalıntısı kalmasın. Cihaz ufak şu sıçramalarına karşı önlemli tam su geçirmez değil. Pirince yatırabilirsiniz ama pek tavsiye etmem.
Öncelikle telefonu kurulayın, gözle görülür şu kalıntısı kalmasın. Cihaz ufak şu sıçramalarına karşı önlemli tam su geçirmez değil. Pirince yatırabilirsiniz ama pek tavsiye etmem.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #5 Ribozom dedi: A50 su geçirmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Su geçirmez tabiri doğru değil, suya dayanıklı telefonlar var. A50 modelinin herhangi bir suya dayanıklılık sertifikası bulunmamakta.
Ribozom dedi: A50 su geçirmez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Su geçirmez tabiri doğru değil, suya dayanıklı telefonlar var. A50 modelinin herhangi bir suya dayanıklılık sertifikası bulunmamakta.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #6 Ne kadar miktarda döküldü? Bende de J8 var. Dişimi fırçalarken Lavabonun kenarına koymuştum ve az denilmeyecek kadar su sıçramıştı üzerine. Havluyla iyice kuruladıktan sonra normal kullanımıma devam ettim.
Ne kadar miktarda döküldü? Bende de J8 var. Dişimi fırçalarken Lavabonun kenarına koymuştum ve az denilmeyecek kadar su sıçramıştı üzerine. Havluyla iyice kuruladıktan sonra normal kullanımıma devam ettim.