A51 Hala alınır mı?

RootRoot

Hectopat
Ağırlıklı olarak bilgisayarlarla ilgilendiğim için telefon konusunda zayıfım.
A51 hala alınabilecek bir telefon mudur? Piyasada sıfır diye satılan ürünler gerçekten sıfır mıdır? Yoksa yenilenmiş cihaz mıdır?

Ağırlıklı olarak bilgisayarlarla ilgilendiğim için telefon konusunda zayıfım.
A51 hala alınabilecek bir telefon mudur? Piyasada sıfır diye satılan ürünler gerçekten sıfır mıdır? Yoksa yenilenmiş cihaz mıdır?
giriş seviyesi bir telefon hocam işlemcisi çöp üstelik şimdi baktım bu telefona 12-13k verileceğine üstüne biraz daha koyulup iphone almak daha iyi gibi bu koşullarda tabi sizin kulllanım şeklinize bağlı

Ben Mart 2020'de aldım. Yaklaşık 27 ay kullandıktan sonra S21 FE' ye geçiş yaptım. Şuan kardeşim kullanıyor. Açıkçası ben kullandığım zaman donma gibi problemler yaşıyordum ki A serisinin işlemcisi kısılmış oluyor. 2 kere garantiye verdim pili değişti ve yine pil performansı çok kötüydü. Kardeşim memnunum diyor fakat o sadece sosyal medya ve whatsapp sınıf grupları için kullanıyor. Bunun yerine S20 FE ya da A73 alabilirsin.

2. telefonum A51 hiç sorun yaşamadım. Çok fazla oyun tecrübe ettim sadece PUBG bir dönem oynadım. Normal ayarlarda gayet akıcıydı. Fakat oyun için uygun telefon olduğunu düşünmüyorum, ayrıca piyasa da sıfırları çok pahalı zamanında 4K ya almıştım. Diğer telefonum SE2020, Android'siz yapamıyorum diye almıştım.
Şu an sıfırını tavsiye etmem, ikinci el temiz ve fiyatta uygunsa alınabilir. Başka modele bakmanızı öneririm sıfır arıyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı