fuat baki Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #11 Heunzey dedi: Aga 1 saat bakmışsın %5 azalma olmuş sence bu fazla inişmi az mı? Genişletmek için tıkla... Sabah 11.15'te %100 şarz ile kullanmaya başladım şu an saat 17.00 sence normal mi bana fazla geliyor cunku neredeyse hiçbir şey yapmadim. Xriyantos dedi: Ben 2. telefon olarak kullanıyorum öyle bir sıkıntı yok cihazda bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Tum gun kullanimda ekran suren ne kadar rica etsem atabilir misin? Dosya Ekleri Screenshot_20210916-170417_Device care.jpg 49,1 KB · Görüntüleme: 97 Son düzenleme: 16 Eylül 2021
Heunzey dedi: Aga 1 saat bakmışsın %5 azalma olmuş sence bu fazla inişmi az mı? Genişletmek için tıkla... Sabah 11.15'te %100 şarz ile kullanmaya başladım şu an saat 17.00 sence normal mi bana fazla geliyor cunku neredeyse hiçbir şey yapmadim. Xriyantos dedi: Ben 2. telefon olarak kullanıyorum öyle bir sıkıntı yok cihazda bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Tum gun kullanimda ekran suren ne kadar rica etsem atabilir misin?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 16 Eylül 2021 #12 fuat baki dedi: Sabah 11.15'te %100 şarj ile kullanmaya başladım şu an saat 17.00 sence normal mi bana fazla geliyor cunku neredeyse hiçbir şey yapmadim. Tum gun kullanimda ekran suren ne kadar rica etsem atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Always on display açık mı? Bu da etkiliyor, bence gayet normal siz biraz abartmışsınız ekran açık olursa pil tabii ki düşer.
fuat baki dedi: Sabah 11.15'te %100 şarj ile kullanmaya başladım şu an saat 17.00 sence normal mi bana fazla geliyor cunku neredeyse hiçbir şey yapmadim. Tum gun kullanimda ekran suren ne kadar rica etsem atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Always on display açık mı? Bu da etkiliyor, bence gayet normal siz biraz abartmışsınız ekran açık olursa pil tabii ki düşer.