A51 yerine A52 alınır mı?

Makaleler
10
Bu ay sonunda bir telefon alacağım ama hangi telefonu alsam karar veremedim. A52'nin RAM frekansı A51'e göre oldukça düşük, A52'nin kamerası sözde daha iyi ama YouTube'dan videolara baktığımda A51'in sanki daha iyi çektiğini görüyorum. İşlemci kisminda A51 biraz geride ama o kadar fark yaratacağıni sanmiyorum. Alırsam A51'in 256/8 versiyonunu alacağım. Ve A51'in tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Ve batarya süresinde cok oynama var midir?

Lütfen bu fiyat bandında Samsung'dan başka telefon önermeyiniz.

Samsung'un amiral gemileri dışında çıkardığı telefonlarda Snapdragon işlemci kullanan ilk cihaz diye biliyorum. Sırf bu ve 90 Hz ekran için, forumlarda S20 FE'den A52'ye geçenler var. Ben de kullanıyorum ve önerebilirim A52'yi, kamerası da A51'e gore daha iyi. Şahsi görüşüm bu dönemde en az 90 Hz ekranlı telefon alınması yönünde, akiciligi gerçekten hissediliyor.

Samsung'un amiral gemileri dışında çıkardığı telefonlarda Snapdragon işlemci kullanan ilk cihaz diye biliyorum. Sırf bu ve 90 Hz ekran için, forumlarda S20 FE'den A52'ye geçenler var. Ben de kullanıyorum ve önerebilirim A52'yi, kamerası da A51'e gore daha iyi. Şahsi görüşüm bu dönemde en az 90 Hz ekranlı telefon alınması yönünde, akiciligi gerçekten hissediliyor.
A71'de de var Snapdragon işlemci. İlk cihaz değil.
Bu ay sonunda bir telefon alacağım ama hangi telefonu alsam karar veremedim. A52'nin RAM frekansı A51'e göre oldukça düşük, A52'nin kamerası sözde daha iyi ama YouTube'dan videolara baktığımda A51'in sanki daha iyi çektiğini görüyorum. İşlemci kisminda A51 biraz geride ama o kadar fark yaratacağıni sanmiyorum. Alırsam A51'in 256/8 versiyonunu alacağım. Ve A51'in tasarımı daha çok hoşuma gidiyor. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? Ve batarya süresinde cok oynama var midir?

Lütfen bu fiyat bandında Samsung'dan başka telefon önermeyiniz.
A52 güzel cihaz. Videolarını izledim. Performansı iyi gibi duruyor.

Batarya perfonmansı nasildir? Pek oyun oynayan biri degilim. Ayrıca bukulme sorunlari vs. oluyormuş, dogru mudur?
Bataryası günlük işlerde gayet iyi gider. Bükülme sorunu değil de yan çerçeveler ve arka kapak esneme yapıyor. Bu durumdan rahatsız olanların sayısı da bir hayli fazla.

A52'nin kamerası sözde daha iyi ama YouTube'dan videolara baktığımda A51'in sanki daha iyi çektiğini görüyorum.
Kamera olarak A52 çok daha iyi. Gözle görülür fark var.

İşlemci kisminda A51 biraz geride ama o kadar fark yaratacağıni sanmiyorum.
Yongalar arasında da gözle görülür fark var yine.

Batarya olarak da A52 daha iyi. 90 Hz ekran avantajı da var. Hızlı şarj desteği de daha fazla.

RAM frekansına bakarak telefon alınmaz. Ayrıca Exynos 9610 yongasının RAM frekansı 1600, SD 720G modelinin 1866 Mhz diye biliyorum.

Kamera olarak A52 çok daha iyi. Gözle görülür fark var.

Yongalar arasında da gözle görülür fark var yine.

Batarya olarak da A52 daha iyi. 90 Hz ekran avantajı da var. Hızlı şarj desteği de daha fazla.

RAM frekansına bakarak telefon alınmaz. Ayrıca Exynos 9610 yongasının RAM frekansı 1600, SD 720G modelinin 1866 Mhz diye biliyorum.
A52'nin tasarımi nedense cok los duruyor, ama haklisiniz A52 daha ust bir telefon. Ay sonunda parayi denkleatirebilirsem A52 alabilirim, tesekkurler.
Ve A52 alsam bükulme sorununu yasar mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı