A51'den S10+'a geçmek mantıklı mı?

WTFLLama

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, uzun yıllar sonra Android'e dönmüş biri olarak ekim ayında sıfır aldığım Galaxy A51'imi mutluluk içerisinde kullanıyordum. Ta ki Samsung dex isimli özelliği keşfedene kadar. O kadar hoşuma gitti ki bu özellik keşke bunu alacağıma üzerine parasını koyup onun sıfırını alsaymışım dedim. İş işten geçti tabii o yüzden ben de alternatif yollar düşünmeye başladım.
Ya kendiminkini satabildiğim en yüksek fiyata satıp sonra üzerine para koyup temiz ikinci el bir S10+ almak, ya da direk üzerine bir miktar teklif edip takas etmek birileriyle tabii mümkün olursa bu daha kolay olur. Cebimden en fazla bir 800-900 fazladan çıkar diye düşünüyorum.
Sizce 3 aylık garantili ve kaskolu telefonumu bırakıp yerine birkaç yıllık garantisiz bir telefonu almak ne kadar mantıklıdır tek bu özellik için? Yani bilgisayarım da laptopum da var aslında ama cezbetti işte beni bayağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gerek yok, bu özelliği yerine getirebilen uygulamalar var.
Hem de kaskolu ve garantili telefonu bırakmaya da gerek yok diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…