A52 hızlı şarj olmuyor

SQULATY4242

Femtopat
Daha fazla  
Elimde 3 tane şarj aleti var. Biri orijinal Samsung'un 15W'lık, diğeri 18W technonun orijinal şarj aleti, öbürü de nevel 67W accubatery üzerinden baktıgım vakit techno 5W diğer ikisi de 10W ediyor. Hızlı şarj özelligi de açık olmasına ragmen 10wtan yüksek şarj göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 3 tane şarj aleti var. Biri orijinal Samsung'un 15W'lık, diğeri 18W technonun orijinal şarj aleti, öbürü de nevel 67W accubatery üzerinden baktıgım vakit techno 5W diğer ikisi de 10W ediyor. Hızlı şarj özelligi de açık olmasına ragmen 10wtan yüksek şarj göremiyorum.

Samsung members>destek>tanılama>"kablo ile şarj" seçeneğini kontrol edin.
Sorun görünmüyorsa Samsung members>destek>geri bildirim gönder kısmındaki "hata raporları" seçeneğinden hata raporu göndermenizi öneririm. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Ayrıca adaptörünüzü, kablonuzu (ve de bunların orijinalliğini) ve taktığınız prizi kontrol edin. En önemlisi şarj girişinizde kir bulunmamasına önem gösterin.

Hata raporu ve kontrolleriniz de yeterli olmazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemi sorununuzu büyük ihtimalle çözer.

Sıfırlama da çözüm olmazsa telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla garanti belgesi ile Samsung yetkili servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Çevrenizdeki Samsung yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
Bir Samsung Destek Merkezi Bulun | Samsung Türkiye

Şunu ekleyeyim ki, en başta hata raporu seçeneğini deneyin.

Bu çözümü buradan aldım (kaynak): https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A52-hızlı-şarj-olmuyor/td-p/11644171

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı