Ardaack

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar A52 ve A33 arasında kaldım. A52, A33'e göre daha az güncelleme alacak diyorlar ama sadece 1 güncelleme az alacak, A33’te Exynos 1280 var A52’de Snapdragon 720G var internette okuduğum kadarıyla Exynos asla Snapdragon olamaz diyorlar ve A33 çok ısınıyor ve PUBG'de iyi FPS veremiyor diyorlar. Çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? İkisinin de fiyatı 9000 TL.

500 mAh daha fazla batarya, 5G ve fazladan güncelleme için çırpınmıyorsanız A52 işinizi görür. Exynos işlemcili Samsung modelleri ara sıra oyundayken kendinden geçebiliyor. Ha sosyal medya için kullanırım oyunu da hafif ayarlarda cihazı zorlamadan oynarım derseniz A33 5G'ye bakın. (benim tercihim A52'den yana ve 8200 TL Amazon'da satılıyor)

Bütceniz yeterli olursa uygun fiyata M52 veya A52s almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Onun dışında A33 ısınmayan bir telefon ise A52'den daha iyi. Ama ısınıyor ise kesinlikle A52 alın.
A33 de Mali G68 grafik işlemcisi var ben Mali G76 MC4 kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim G76 MC4 beni gerçekten çok üzdü sürekli yaz aylarında aşırı ısınma bildirimleri telefon oyunlarda 25 derece oda sıcaklığında 50 derecenin altında çalışmıyor ve bu 50 derece de de sürekli FPS droplar var G68 öyle mi hiç bilmiyorum ama öyleyse 2 dakikadan fazla sürede oyunu akıcı oynayamazsınız.

İkisini de almanı tavsiye etmem. İllaki Samsung olacaksa ikinci el S10 Lite'ya da S20 FE almanı tavsiye ederim.

Keşke tekrar 8200 e düşse de alsam. A33 veya A52 almak istiyorum ikiside 9000TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…