Arigeo Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 418 Çözümler 1 12 Ağustos 2021 #1 Merhaba iyi forumlar, iki telefon arasında kaldım oyun çok oynamam Clash of Clans ve Wild Rift oynayacağım ayrıca fotoğraf editleri de yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Merhaba iyi forumlar, iki telefon arasında kaldım oyun çok oynamam Clash of Clans ve Wild Rift oynayacağım ayrıca fotoğraf editleri de yapacağım.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Arigeo dedi: Merhaba iyi forumlar, iki telefon arasında kaldım oyun çok oynamam Clash of Clans ve Wild Rift oynayacağım ayrıca fotoğraf editleri de yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kamera kalitesi önemliyse kesinlikle A52 hocam. A51 bu zamanda alınmaz.
Arigeo dedi: Merhaba iyi forumlar, iki telefon arasında kaldım oyun çok oynamam Clash of Clans ve Wild Rift oynayacağım ayrıca fotoğraf editleri de yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kamera kalitesi önemliyse kesinlikle A52 hocam. A51 bu zamanda alınmaz.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 Arka kamera, 90 Hz ekran, CPU, GPU, RAM, batarya, 25Watt olarak daha iyi bir cihaz.