A520 anakartlar BIOS Update yapmadan 5000 serisi çalıştırır mı?

bugra94

Centipat
Daha fazla  
Ryzen Pro 5750G işlemci satın aldım, bu işlemciyi BIOS Update yapmadan direkt açabilecek ucuz anakart modelleri nelerdir? A520 anakart alırsam BIOS Update yapmadan direkt sistem açılır mı?

BIOS Update gerekiyor neredeyse tüm modellerde. Ayrıca gördüğüm en ucuz, BIOS Flashback destekli model ise 1000 TL.

Buna 1000 TL vermek yerine aynı paraya B450 Tomhawk Max II almak daha mantıklı. En iyi B450 anakartlardan birisi, hız aşırtma imkanı sunuyor ve aynı şekilde BIOS Flashback destekli.

BIOS Update gerekiyor neredeyse tüm modellerde. Ayrıca gördüğüm en ucuz, BIOS Flashback destekli model ise 1000 TL.

Buna 1000 TL vermek yerine aynı paraya B450 Tomhawk Max II almak daha mantıklı. En iyi B450 anakartlardan birisi, hız aşırtma imkanı sunuyor ve aynı şekilde BIOS Flashback destekli.

Şimdi biraz araştırdım da, MSI'ın sitesinde tüm anakartların kullanma klavuzunda USB ile BIOS Update nasıl yapılacağını gösteriyor. Tüm MSI anakartlar işlemci olmadan USB ile BIOS Update alabilir mi demek bu? Yoksa sadece aşağıda attığım listedeki BIOS flashback düğmesi olan anakartlar mı yapabilir bunu?

https://www.epey.com/anakart/e/YToy...3M6NjoiNDY0OTQ4Ijt9fV9zOjk6ImZpeWF0OkFTQyI7=/

Orta düzey bir B550 de olabilir bu bantta.

Tüm B550'ler BIOS Update olmadan 5000G serisini çalıştırabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte A520M S2H'da BIOS Flashback vardı diye hatırlıyorum o olabilir ama B550 S2H olursa OC falan da yaparsınız.

İşlemci PCI-e 4.0 desteklemediği için B550 almayı biraz gereksiz buluyorum açıkçası. Bu durumda BIOS flashback özelliği olan en ucuz B450 modellere yöneleceğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı