A520M-A Pro mu vs 450M Pro

Bütçe
2500

oHyder

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an elimde Ryzen 5 2600 var, anakart olarak ASRock B450M Pro ya da MSI A520M-A Pro alabilirim.

Öncelikle A520 zen 2 ve zen 3 destekliyor fakat B450M zen 2 maksimum destekliyor ileride işlemci değiştirmek istediğimde A520M'de zen 3 işlemci takabilirim. Sizce hangisi seçilmeli? Ya da başka öneriniz varsa yazabilirsiniz, anakartların linkini bırakıyorum.

Ekstra olarak alacağım diğer parçaların da linkini bırakıyorum, bakabilirsiniz:

BIOS'u gerekli sürüme güncelleyerek her türlü AM4 anakarta takarsınız Zen 3 işlemcileri, o konudan yana sorun olmaz.

ASRock anakartın stokları görünmüyor ayrıca, ikinci el alınacaksa yerine bu alınabilir 2500'e.

Kasanın önü kapalı, PSU ile RAM ise kalitesiz.
Bunlar alınabilir.

BIOS'u gerekli sürüme güncelleyerek her türlü AM4 anakarta takarsınız Zen 3 işlemcileri, o konudan yana sorun olmaz.

ASRock anakartın stokları görünmüyor ayrıca, ikinci el alınacaksa yerine bu alınabilir 2500'e.

Bunlar alınabilir.
Msi Kalitesiz mi ?

Bunlar alınabilir.
R5 2600 için bios güncellemesi gerekir mi ?

Diğer parçalarda iyi. Hangi ekran kartını kullancan bir de işlemci.

Ekran kartım RX 590.

Ama onda işlemci yükseltmek istesem maksimum zen2 mimarili işlemcileri takabilirim. Bir de PSU olarak şu var bunu da değerlendirebilir misiniz bir de MSI neden beğenmediniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı