Evet kullanabilirsin, ne zamana kadar kampanya devam edicek bilmiyorum ama rahat ol.Bu ne zamana kadar İncehesap'tan iptal ettirip direkt alayım, bunda kullanabilir miyim Ryzen 5 1600'ü?
Evet kullanabilirsin, ne zamana kadar kampanya devam edicek bilmiyorum ama rahat ol.Bu ne zamana kadar İncehesap'tan iptal ettirip direkt alayım, bunda kullanabilir miyim Ryzen 5 1600'ü?
Şimdi ben bu anakartı İncehesap'ta 400'TL'ye yakaladım o yüzden aldım, normalde aklımda ASUS, Gigabyte gibi markalar vardı, eğer İncehesap'tan iptal ettirebilirsem bunu almayı düşünüyorum, Ryzen 5 1600 AF alacağım yanında, en büyük korkum işlemciyi desteklememesiydi, eğer iptal ettiremezsem aldığımı kullanmayı düşünüyorum, 400'TL'ye iyi mi kötü mü aldığım anakart? Seni de uğraştırdım gece gece kusura bakma.Evet kullanabilirsin, ne zamana kadar kampanya devam esecek bilmiyorum ama rahat ol.
Maalesef dostum AMD'nin sitesinde A520 anakartlar birinci nesil işlemcileri desteklemiyor gösteriyor. https://www.amd.com/en/chipsets/a520Şimdi ben bu anakartı İncehesap'ta 400'TL'ye yakaladım o yüzden aldım, normalde aklımda ASUS, Gigabyte gibi markalar vardı, eğer İncehesap'tan iptal ettirebilirsem bunu almayı düşünüyorum, Ryzen 5 1600 AF alacağım yanında, en büyük korkum işlemciyi desteklememesiydi, eğer iptal ettiremezsem aldığımı kullanmayı düşünüyorum, 400'TL'ye iyi mi kötü mü aldığım anakart? Seni de uğraştırdım gece gece kusura bakma.
Bazıları destekler diyor, bazıları desteklemez diyor, ne yapacağımı şaşırdım, ben şimdi bu anakartı iptal mi ettireyim ?Maalesef dostum AMD'nin sitesinde A520 anakartlar birinci nesil işlemcileri desteklemiyor gösteriyor. https://www.amd.com/en/chipsets/a520
Anlıyorum ucuza denk getirdiğin için almışsın ama ilk önce akakçeye baksan iyiydi.
Evet iptal etBazıları destekler diyor, bazıları desteklemez diyor, ne yapacağımı şaşırdım, ben şimdi bu anakartı iptal mi ettireyim ?
Bazıları destekler diyor, bazıları desteklemez diyor, ne yapacağımı şaşırdım, ben şimdi bu anakartı iptal mi ettireyim ?
Tamamdır iptal ettirip senin attığın B450 anakartı alacağım, o destekliyormuş, malum işlemciler pahalı olduğu için, kafam çok karıştı, çok teşekkür ediyorum arkadaşlar gece gece bana yardımcı oldunuz, iyi günler.Evet iptal et.
Rica ederimTamamdır iptal ettirip senin attığın B450 anakartı alacağım, o destekliyormuş, malum işlemciler pahalı olduğu için, kafam çok karıştı, çok teşekkür ediyorum arkadaşlar gece gece bana yardımcı oldunuz, iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.