N Noe Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 İşlemci AMD Ryzen 5 5600 A520M DS3H anakartım var. Her türlü yolu denedim no image file detected hatası alıyorum ve güncelleyemiyorum. App Center ile güncellemeyi denedim fakat onda da hata aldım. Ne yapmalıyım?
A520M DS3H anakartım var. Her türlü yolu denedim no image file detected hatası alıyorum ve güncelleyemiyorum. App Center ile güncellemeyi denedim fakat onda da hata aldım. Ne yapmalıyım?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.355 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Haziran 2024 #2 USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyasını içine atıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS N Noe Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 turko35408 dedi: USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyasını içine atıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 kere biçimlendirmişimdir fakat FAT32 seçeneği yoktu exFAT olması lazımdı öyle yaptım olmadı. Bu arada sorunum çözüldü anakartı kırıp çöpe attım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyasını içine atıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 50 kere biçimlendirmişimdir fakat FAT32 seçeneği yoktu exFAT olması lazımdı öyle yaptım olmadı. Bu arada sorunum çözüldü anakartı kırıp çöpe attım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.355 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Haziran 2024 #4 Videoyu uygulayın hocam. USB bellekte bir bölüntü oluşturuyor ve o bölüntüyü FAT32 olarak biçimlendiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Noe dedi: Hocam 50 kere biçimlendirmişimdir fakat FAT32 seçeneği yoktu exFAT olması lazımdı öyle yaptım olmadı. Bu arada sorunum çözüldü anakartı kırıp çöpe attım. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemiyor diye mi? Artı 0 Eksi
Videoyu uygulayın hocam. USB bellekte bir bölüntü oluşturuyor ve o bölüntüyü FAT32 olarak biçimlendiriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Noe dedi: Hocam 50 kere biçimlendirmişimdir fakat FAT32 seçeneği yoktu exFAT olması lazımdı öyle yaptım olmadı. Bu arada sorunum çözüldü anakartı kırıp çöpe attım. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemiyor diye mi?