H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm. Yeni Windows 11 kurdum TPM 2.0 istiyordu onu BIOS'tan açtım ama sımdı VAN9003 hatası alıyorum anakartıma 520M-H orada Secure Boot özelliğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Arkadaşlar selamünaleyküm. Yeni Windows 11 kurdum TPM 2.0 istiyordu onu BIOS'tan açtım ama sımdı VAN9003 hatası alıyorum anakartıma 520M-H orada Secure Boot özelliğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Recep Baltaş 24 Mart 2023 Gigabyte anakartlarda Secure Boot açmak için BIOS'tan CSM'yi kapatmanız gerek. Sonrasında Secure Boot ayarı ortaya çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gigabyte anakartlarda Secure Boot açmak için BIOS'tan CSM'yi kapatmanız gerek. Sonrasında Secure Boot ayarı ortaya çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #2 Yanlış bilgi Hocam aynı hata bende de olmuştu bilgisayarı yeniden başlatın düzeliyor eğer düzelmezse Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi
Hocam aynı hata bende de olmuştu bilgisayarı yeniden başlatın düzeliyor eğer düzelmezse Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın.
KS KS H Hayatsız Picopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 Fikirsiz dedi: Hocam aynı hata bende de olmuştu bilgisayarı yeniden başlatın düzeliyor eğer düzelmezse Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapmam lazımmış hallettim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023 Artı -1 Eksi
Fikirsiz dedi: Hocam aynı hata bende de olmuştu bilgisayarı yeniden başlatın düzeliyor eğer düzelmezse Valorant'ı yönetici olarak çalıştırın. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapmam lazımmış hallettim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Mart 2023 #4 Gigabyte anakartlarda Secure Boot açmak için BIOS'tan CSM'yi kapatmanız gerek. Sonrasında Secure Boot ayarı ortaya çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Gigabyte anakartlarda Secure Boot açmak için BIOS'tan CSM'yi kapatmanız gerek. Sonrasında Secure Boot ayarı ortaya çıkacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et