A520M-K anakarta RX 7900 GRE ekran kartı takılabilir mi?

AxD768

Hectopat
Daha fazla  
Bu anakrt PCI-e 3.0 destekliyor alacağım ekran kartı PCI-e 4.0 destekliyor. Acaba bu anakarta bu ekran kartını taksam ne kadar bir performans düşüşü olur ya da herhangi bir darboğaz yaşar mıyım?

İşlemci: Ryzen 7 5800x3D.

anakart birazda olsun idare eder diye düşündüm fakat biraz daha araştırma yapınca farkettim şu anda kullandığım ekran kartı 3060 ti ve bu ekran kartı'da pci-e 4.0 destekliyor bu yüzden bu ekran kartını değiştirince fazla bir performans düşüşü yaşamam diye düşündüm.

Anakart biraz da olsun idare eder diye düşündüm fakat biraz daha araştırma yapınca fark ettim şu anda kullandığım ekran kartı 3060 Ti ve bu ekran kartı'da PCI-e 4.0 destekliyor bu yüzden bu ekran kartını değiştirince fazla bir performans düşüşü yaşamam diye düşündüm.

Çok fazla bir FPS düşüşü yaşamazsın zaten 5 10 FPS oynar oynamaz ama öyle güçlü parçaları en azında b serisi düzgün fazlı bir anakarta takman yararına olacaktır. (tak çalıştırcılar alınmasın)

Çok fazla bir FPS düşüşü yaşamazsın zaten 5 10 FPS oynar oynamaz ama öyle güçlü parçaları en azında b serisi düzgün fazlı bir anakarta takman yararına olacaktır. (tak çalıştırcılar alınmasın)
acaba önerebileceğiniz bir anakart varmıdır?

3000 ve 5000 arası olursa iyi olur.

Bu anakart nasıldır hocam acaba?

ASUS Prime B450M K II​

O bütçeye 550 serisi alabiliriz atacağım birazdan.

3000 ve 5000 arası olursa iyi olur.

Bu anakart nasıldır hocam acaba?

ASUS Prime B450M K II​

O bütçeye 550 serisi alabiliriz atacağım birazdan.

Sisteminiz beyaz ise farklı bir kart önereceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı