A520M-K sistemde RAM'lere O.C yapılmalı mı?

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selam, sistem yeni topladım, sizce OC yapmalı mıyım?
Anakart: A520M K V2
Şu an 2133 MHz'de çalışıyor RAM'ler, sizce yapmalı mıyım?
RAM'ler: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V

@William_Butcher

OC yapmalı mıyım sorunuzu anlayamadım. Ramlerinizi 3200 aldıysanız BIOS'a girip düzeltiverin. Firmalar RAM'leri güvenli frekansta teslim eder sizin sonradan normal frekansa çekmeniz gerekir.

OC yapmalı mıyım sorunuzu anlayamadım. Ramlerinizi 3200 aldıysanız BIOS'a girip düzeltiverin. Firmalar RAM'leri güvenli frekansta teslim eder sizin sonradan normal frekansa çekmeniz gerekir.
Ha tamam hocam yapıyım, fakat nasıl yapabilirim biraz detay verir misiniz? ben gene bakıyım.

Ha tamam hocam yapıyım, fakat nasıl yapabilirim biraz detay verir misiniz? ben gene bakıyım.
Bios’a girip xmp ayarlarınız Disabled ise Profile 1’e çekin düzelecektir. Anakarttan anakarta yapılacağı yer değişir. Hangi anakarta sahipsiniz?

Bios’a girip xmp ayarlarınız Disabled ise Profile 1’e çekin düzelecektir. Anakarttan anakarta yapılacağı yer değişir. Hangi anakarta sahipsiniz?
Hocam Xmp açtım, mönitör uyku moduna alıyor klavye mouse ışığı gelmiyor.

Ne yapacağım?

Dediğiniz gibi Profil1 aldım, böyle oldu içini açamam napıcağım?

Nasıl yani? XMP açtıktan sonra ayarları kaydedip masaüstüne döndünüz mü?
Hayır, kaydettim çıktım, uyku modu dedi monitör, şimdi açtığımda uyku moduna alıyor klavye mouse ışığı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…