Merhaba. Artık hard diskim oyunlarda yavaş kalıyor texture yükleyemiyor geç açılıyor vs. hem Windows kurabileceğim hem oyun oynayabileceğim bir M.2 SSD arıyorum.
Anakartım: ASUS Prime A520M-K
Merhaba. Artık hard diskim oyunlarda yavaş kalıyor texture yükleyemiyor geç açılıyor vs. hem Windows kurabileceğim hem oyun oynayabileceğim bir M.2 SSD arıyorum.
Anakartım: ASUS Prime A520M-K
Bunu önerenleri çok gördüm fakat hakkında kötü yorumlarda görmüştüm iyi kaliteli birşey olsun diyenlere tavsiye etmem 1000 tl fazla verin kc3000 alın ömürlük olsun
Bunu önerenleri çok gördüm fakat hakkında kötü yorumlarda görmüştüm iyi kaliteli bir şey olsun diyenlere tavsiye etmem 1000 TL fazla verin KC3000 alın ömürlük olsun.
Hocam ben malı kötülemedim kingston daha bi öneriliyor, bu ssd hakkında kötü yazan birisini görmüştüm diyede belirttim arada 1000 tl fiyat farkı var ki kalite farkıda vardır diye düşünüyorum saygılar.
Hocam ben malı kötülemedim Kingston daha bir öneriliyor, bu SSD hakkında kötü yazan birisini görmüştüm diye de belirttim arada 1000 TL fiyat farkı var ki kalite farkıda vardır diye düşünüyorum saygılar.