semihds Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 50 22 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Yeni bilgisayarım geldi. Kule tipi soğutucu takacaktım ama fotoğrafta da ilettiğim gibi soğutucuyu oturtabileceğim yuvalar yok. Yoksa ben mi yanlış yapıyorum? Anakartım A520M-K v2. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Arkadaşlar merhaba. Yeni bilgisayarım geldi. Kule tipi soğutucu takacaktım ama fotoğrafta da ilettiğim gibi soğutucuyu oturtabileceğim yuvalar yok. Yoksa ben mi yanlış yapıyorum? Anakartım A520M-K v2.
KHADHRAL Megapat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 342 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Galiba sizin anakartınız bu videoda bulunan kart. Bu videoya göre soğutucunuzun içinden parçaların çıkması gerekiyor. Ancak emin olamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Galiba sizin anakartınız bu videoda bulunan kart. Bu videoya göre soğutucunuzun içinden parçaların çıkması gerekiyor. Ancak emin olamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS semihds Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 50 22 Haziran 2024 #3 KHADHRAL dedi: Galiba sizin anakartınız bu videoda bulunan kart. Bu videoya göre soğutucunuzun içinden parçaların çıkması gerekiyor. Ancak emin olamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasını açtım arkaya düşmüş tutacak parçası. Artı 0 Eksi
KHADHRAL dedi: Galiba sizin anakartınız bu videoda bulunan kart. Bu videoya göre soğutucunuzun içinden parçaların çıkması gerekiyor. Ancak emin olamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasını açtım arkaya düşmüş tutacak parçası.