O Oguzhan Cer Femtopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Merhaba, 1 ay önce yeni kasa topladım ve sanırım anakartı biraz ucuz model seçmişim. Sıvı soğutma aldım ve RGB'leri için RGB başlığı bulunmuyor anakartta. RGB'lerini bir şekilde kullanma yolu var mı? Anakart modeli: A520M K v2. Kasa: Game Booster GB-G205bb
Merhaba, 1 ay önce yeni kasa topladım ve sanırım anakartı biraz ucuz model seçmişim. Sıvı soğutma aldım ve RGB'leri için RGB başlığı bulunmuyor anakartta. RGB'lerini bir şekilde kullanma yolu var mı? Anakart modeli: A520M K v2. Kasa: Game Booster GB-G205bb
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.595 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 Normal şekilde monte edince sabit renk veya renklerde yanması lazım RGB ışıklarının, RGB girişli anakart bu ışıkları kontrol etmeni sağlar. Artı 0 Eksi
Normal şekilde monte edince sabit renk veya renklerde yanması lazım RGB ışıklarının, RGB girişli anakart bu ışıkları kontrol etmeni sağlar.