Çözüldü A520M-K V2 Ryzen 5 2600 destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yiğit_bon

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: 600W GameForce 80+ Bronze PSU
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: 16 GB Tek Kanal G.Skill RipJaws 3200 MHz CL16
Depolama: KIOXIA 500 GB EXCERIA G2
Anakart: Gigabyte A520M-K V2 Rev 1.1
Ekran Kartı: MSI Gaming X RX 470 4 GB
Kasa: GameForce Rainy Beyaz, 4×120 mm Rainbow Fan, E-ATX
Klavye: Redragon K630W (beyaz, %60 form faktörü)
Mouse: Claws Crossfire V1, 12.800 DPI RGB
İkisi de AM4 biliyorum ama BIOS olmayabilir diye korktum açıkçası ChatGPT'ye sordum %80 olmaz dedi. Bir de kendi sitesinde destekler demiyor. BIOS güncellemeden olabilir mi?

Not: İşlemciyi aldım yarın elime ulaşacak.

Çözüm
Uyumlu şekilde çalıştı 2024 03 ayın BIOS sürümü vardı. Sorun olmadı. Herkese yardımları için teşekkürler.
Reddit'te bir kullanici A520 chipsetinde Ryzen 5 2600 calistirdigini soylemis resmi destek olmasa da bazen islemciler calisabiliyor.
Onu gördüm hocam yinede sağolun

Reddit'te bir kullanici A520 chipsetinde Ryzen 5 2600 calistirdigini soylemis resmi destek olmasa da bazen islemciler calisabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu adam yaptıysa bende yaparım bence

Son düzenleme:

yaparsiniz hocam olmazsa da yapacak bir şey yok Ryzen 5 3600 alin gecin hemen hemen ayni fiyat bildigim kadariyla.

Uyumlu şekilde çalıştı 2024 03 ayın BIOS sürümü vardı. Sorun olmadı. Herkese yardımları için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…